repaircafe maart2023

Er was deze voorbije zaterdag 4 maart knap-bezige-gezelligheid in de Brouwerij...

Maar liefst 33 "geriefjes" werden aangeboden ter nazicht.

Het Repair Café heeft ervoor gezorgd dat heel wat materiaal (nog) niet definitief afgedankt werd afgevoerd naar het containerpark.

Onze behendige naaisters wisten de 3 ritsen van draagtassen zodanig te herstellen dat ze allicht nog even verder kunnen. Ook een hemd en lange broek kregen herstelling en er werd zelfs een naaimachine terug gebruikskaar gemaakt.

Techniekers kregen een as-stofzuiger weer aan de praat. De klassieke stofzuiger en het stoomstrijkijzer passeerden weerom de revue. Een koffiezetapparaat werd niet hersteld omdat er gewoon geen vijsjes waren om te openen! Spijtig, dat moest verboden worden.

Slotsom: 22 van de 33 aangeboden apparaten hersteld. Proficiat voor zoveel talent, geduld en zorgvuldigheid. Soms ging het over advies over onderdelen, die natuurlijk niet aanwezig zijn bij Repair Café…

Digidak gaf toelichting bij een printer die “mankeerde” na het vervangen van de inktcartridges. Oekraïense dame afspraak gegeven om foto’s van iPhone over te zetten naar laptop. Roemeense bezoekster doorverwezen naar Vrije Inloop om videobellen aan te leren. De aansluiting voor een musicbox bij Acerlaptop gaf continu onderbrekingen.

Onze volgende afspraak: zaterdag 3 juni – zaal De Brouwerij - Weelde

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren