rawepo mzm2015

Plaatsnaambord Ravels ads 

Beste bezoekers,

In 2007 hadden Ravels, Weelde, Poppel, Weelde-Statie en Den Eel dringend nood aan een doorgedreven, doch technisch stevig gefundeerd portaal op internet. Een plek  waar allerlei nieuws  en sportinformatie, maar ook foto- en videoreportages konden worden geraadpleegd door bewoners van de regio Ravels, Turnhout en zelfs ver daarbuiten.
Het wereldwijde net kent immers geen grenzen!

 

world

15 Jaar Rawepo, een mijlpaal.

We zijn nu 5 jaar verder en na een schuchtere start is de RAWEPO website een begrip geworden in Ravels Weelde en Poppel, maar ook ver daarbuiten zijn we bekend.

De stroom berichten die bijna dagelijks te lezen zijn op het internet portaal wordt alsmaar meer bezocht en het succes dat in de eerste 15 jaar werd geboekt kan enkel nog groeien door de uitbreiding van het aanbod nieuws, sport, cultuur en andere interessante inhoud over de gemeenten en inwoners uit groot Ravels en omstreken.

Als ondernemer kan U daar ook van profiteren en uw voordeel uit halen, U kan uw naambekendheid drastisch verhogen door te adverteren op Rawepo.  Als adverteerder kan u ook rekenen op een gratis redactioneel artikel als u iets interessants heeft te melden over uw zaak.

Laat die papierwinkel toch varen, adverteer digitaal.

 Foto nee nee stickerIn de reclamewereld heersen momenteel  twee duidelijke strekkingen, diegenen die zich al waagden aan het internet en ... de anderen.  

 

 

Deze “anderen” houden nog vast aan de bladen, folders en ander drukwerk dat wekelijks onze brievenbussen doet uitpuilen. De tendens keert zich echter onherroepelijk en het is enkel een kwestie van tijd vooraleer iedereen zich door  het internet zal laten voorlichten. Als belanghebbende van een klein of groter bedrijf op weg naar het medium van de toekomst kunnen wij helpen en bieden U een schitterend alternatief voor de groeiende papierberg die reclame geworden is.

Vele mensen beschouwen het stilaan als een ware plaag en plaatsen stickers op hun brievenbus om toch maar verlost te raken van al die nodeloze, ongerichte bulk van reclameboodschappen die dikwijls hun doel compleet missen. Een combinatie van beiden is de oplossing! En het hoeft helemaal niet duur te zijn ……  

Vanaf 1 januari 2020 is ook het Berichtenblad, decennia lang de enige plek waar met succes werd geadverteerd door de ondernemer en de middenstand uit Ravels en omstreken niet meer door de post bedeeld. Als u de stickers nog heeft hangen krijgt u geen Berichtenblad meer in de bus of u moet opnieuw genoegen nemen met de bulk aan papieren reclame die uw brievenbus regelmatig overstelpt. Met RAWEPO kent u dit probleem niet als adverteerder, bij RAWEPO moeten wij zelf uw publiciteit in de belangstelling proberen te krijgen van de bezoekers en de bevolking. 

Speciale tarieven voor adverteerders.

eurobiljettenOm U alvast te belonen voor de eerste stap naar het maken van reclame op Rawepo  hebben we speciale tarieven uitgewerkt.

De goedkoopste formule start vanaf 1.00 €/ dag (U leest het goed , slechts één  Euro per dag/per jaar ) voor een wisselende banner, mogelijk met een rechtstreekse link naar uw eigen website. Deze goedkoopste formule is beschikbaar voor langlopende reclamecampagnes van minimaal 1 jaar of langer.

Wenst U een andere, meer persoonlijk gerichte formule, dan werken wij samen met U een op maat gesneden pakket uit waarmee U zelf tevreden bent, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons gerust voor de voorwaarden of andere mogelijkheden  die we U kunnen bieden, alles uiteraard vrijblijvend met de glimlach.

De tarieven zijn bewust laag gehouden omdat Rawepo.be enkel uit de kosten wil komen om het nieuwsportaal te onderhouden. Deze kosten lopen echter steeds meer op zodat we in de toekomst meer advertenties zullen moeten plaatsen om de zaak draaiende te houden. Daarbij rekenen we het liefst op onze populariteit waar de ondernemers ook hun voordeel bij kunnen doen.

Wenst u speciale banners voor korte termijn te plaatsen, vraag gerust meer info en we bekijken graag uw individuele project samen met u.

Contacteer ons aub voor de laatste prijzen...

Profiteer mee van onze social media

De volgers van RAWEPO op onze sociale media kanalen groeien nog steeds.  Vele ondernemers proberen hun diensten/artikels via hun sociale media te delen, het probleem is echter dat ze niet genoeg volgers hebben. De volgers die ze wel hebben zijn gewoonlijk al klant zodat dat weinig zoden aan de dijk zet. 

Daarom kan je ook gebruik maken van onze sociale media om uw producten in de kijker te zetten. Voor langere campagnes wordt dit gratis aangeboden en anders kan u voor weinig geld gebruik maken van onze sociale mediakanalen Facebook - Instagram of Twitter. 

 Aangepaste condities voor verenigingen. 

verenigingenVerenigingen kunnen bij ons altijd terecht voor het promoten van hun evenementen via artikels of aangepaste promotie campagnes.

Voor hen bestaat een heel erg lucratieve formule van 1,00 €/dag voor de evenement posters in landscape a4 formaat met een minimum van € 20,00 om de administratieve kosten te kunnen dekken. Indien de loopperiode lang genoeg is kunnen posters door onze service gratis worden aangemaakt en zelfs gebruikt om af te drukken.

Deze posters hebben een prominente plaats op de website via alle smartphone schermen, monitoren of tablets en worden ook via de sociale media gedeeld voor een kleine meerprijs.

Deze sociale media krijgen steeds meer invloed op het gedrag van de surfers en zijn dan ook erg belangrijk in promotiecampagnes..

Enkele mogelijkheden op een rijtje 

pdfADVERTEREN_OP_RAWEPO_2022-sept-lr.pdf369.08 KB11/09/2022, 12:01

advertentieposities Rawepo2023wit low res

Website bouwen?

webdesig tankaDe kleinere zaken of firma’s die zelf nog geen eigen website hebben kunnen ook op onze diensten beroep doen.

Wij kunnen onder erg gunstige voorwaarden en in een kort tijdsbestek een mini site of ook een professionele webstek met zelfs uw eigen webwinkel voor U aanmaken om bezoekers toe te laten om verder door te klikken op advertenties naar de personal pages van de adverterende klant om bijvoorbeeld een speciale actie in het voetlicht te plaatsen, bijv. rond Open Deurdagen, Soldenperiode, Uitverkoop of weekaanbieding.

Rawepo regelt alles voor U, van domein registratie tot hosting, ongelimiteerd aantal mailadressen op uw eigen domein ( bijv.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) alles voor een uiterst scherp tarief. U hoeft enkel maar uw domeinnaam in te typen en uw website is klaar om honderden, zelfs duizenden bezoekers te ontvangen. 

Geïnteresseerd in ons aanbod,  stuur dan  snel een mailtje met uw vraag of informatie en wij doen U een offerte waar U als kleine of grote ondernemer moeilijk neen tegen kan zeggen !!! In enkele maanden tijd is uw firma een begrip dank zij de steeds weerkerende reclame via de RAWEPO website (sommige banners zijn al meer dan 70.000.000 maal op een computerscherm, tablet of smartphone getoond).

Hoe meer succes de website heeft hoe meer U ervan kan profiteren, wees er snel bij en boek nu uw vaste stek op onze regionale webkrant.
Meer info nodig, bel  +(32) 14 657298    |   +(32) 475 979413   of mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.rawepo.be  

rawepo be fanpage

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren