webpaginaJD

Jasper Deprez is de nieuwe naam die je moet onthouden als je uw sanitair wil renoveren.

Wat moet je weten? Kijk vooral verder en leer wat Jasper te bieden heeft….

800px Badkamer Stef Kokke 4Van bad naar douche in 24 uur!

Als je weet hoe groot je bad was, is een douche snel gekozen. Wij bieden douches in alle maten. De bijpassende acrylwanden die je op de bestaande muurafwerking kan plaatsen (eventueel bijkomend egaliseren van de achtergrond), zorgen voor de waterdichtheid. Het glazen paneel is de finishing touch van jouw prachtige nieuwe inloopdouche.

De basis voor een reno-doucheset bestaat uit de combinatie van een doucheplaat met een montageset, sifon en acrylwanden. Kies daarna voor de afwerking met een glazen paneel, draai- of schuifdeur. Nu nog enkel de douchekraan kiezen.

1. Doucheplaat
Deze doucheplaat is uiterst geschikt voor renovatie door zijn beperkte opbouwhoogte van slechts 35 mm.

2. Acrylwand
Zo kan je de oude muurbekleding laten zoals het is en is je douche toch waterdicht. Deze zijn te verkrijgen in glans of mat wit. Handig!

3. Douche afscherming
Je kan kiezen voor draaien, klappen, schuiven of gewoon afschermen met een vast paneel.

800px douche 6800px toiletrenovatieNa het maken van een afspraak (per telefoon of mail) volgt er een plaatsbezoek om de geschikte mogelijkheden te bekijken. Na deze afspraak gaat u als klant een product keuze maken bij de groothandel of kunnen wij een voorstel doen aan u van sanitaire toestellen.

Na de keuze van de producten wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt en volgt er nog een afspraak in te plannen.

Na de afspraak krijgt u een sms toegestuurd in de week van de uitvoering.

Na de doucherenovatie kunt u na 12h droogtijd genieten van uw nieuwe douche!

Interesse? Bel, mail of stuur een bericht.

Toilet renovatie

Heb je nood aan een nieuw toilet?

Hier enkele voorbeelden van toiletten die ik vernieuwd heb naar een inbouw zwevend toilet. Het inbouwelement wordt afgekast zodat deze geschilderd of voorzien kan worden van een spatwand en dus netjes afgewerkt is. Hier bovenop kan je nog dingen zetten om het wat gezelliger te maken in het kleine kamertje .

Badkamerrenovatie van A tot Z

Is jouw badkamer aan vernieuwing toe? Wij begeleiden ook je totale badkamer renovatie, we staan je bij van stap 1 tot het opleveren van je nieuwe gerenoveerde badkamer.

Hoe gaan we te werk?

Wij verzorgen alle facetten van uw badkamer in de ruimste zin. Al de werken worden uitgevoerd door ervaren vakmensen, van de loodgieter tot de vloerder en schrijnwerker. Hierbij wordt de renovatie nauwkeurig gepland en opgevolgd. Wij leveren maatwerk met passie voor het vak en tegen een correcte prijs. De sanitaire toestellen kunnen gekozen worden in tal van sanitaire groothandels waarmee we nauw samenwerken. U kan rekenen op een uitstekende service en coördinatie met één aanspreekpunt.800px Badkamerrenovatie St Lenaerts

 • Stap 1
  Maak een afspraak per telefoon of mail met de zaakvoerder Jasper, hij komt ter plaatse om de badkamer en geplande werken te bekijken en te bespreken wat er mogelijk is.
 • Stap 2
  U kiest in één van de showrooms waar wij mee samenwerken uw sanitaire toestellen. Die lijst krijgen wij automatisch in ons bezit via de firma waar u uw keuze heeft gemaakt.
 • Het opmaken van de offerte kan beginnen.
 • Stap 3
  U krijgt uw offerte per mail aan om deze rustig te bekijken, nadien volgt er op uw aangeven een afspraak om deze desnoods te verduidelijken.
 • Stap 4
  Na het goedkeuren van de offerte krijgt u een gedetailleerde planning van de werken, zo weet u wie wanneer in uw badkamer werken komt uitvoeren.
 • Stap 5
  We vliegen erin! Alle werken volgen elkaar naadloos op. En in geen tijd hebt u uw nieuwe badkamer, genieten maar.

800px epdmEpdm Firestone

Waarom kiezen voor EPDM dakbedekking voor uw plat dak?

 • Met dit product kiest u voor de duurzaamste dakbedekking.
 • Met epdm hebt u zo min mogelijk naden in uw dak.
 • Het is optimaal als ondergrond voor een groendak.
 • U kan zonder grote breekwerken uw bestaand dak na-isoleren en vernieuwen van dakbedekking. Ideaal om de hitte in de zomer of de kou in de winter buiten te houden.
 • De geschatte levensduur van een EPDM dak is 50 jaar.
 • Als u aan hergebruik van uw regenwater wilt doen of al doet, is dit product optimaal omdat hier geen olielaag op zit. Dit heb je wel bij andere producten.

 jdeprez2 1900x253

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren