RaWéPo 4.0

Uw lokale nieuwsplatform zit in een nieuw jasje met meer mogelijkdeden :-)

Deze nieuwe Rawepo lay-out is uitgetekend met de focus op veelzijdigheid, snelheid in een modern design .

05 april 2023
Op deze manier hopen we onze bezoekers een nieuwe sensatie te bieden in ons dagelijkse nieuwsaanbod
Avatar
André Jansens
Manager RAWEPO.BE
Signature
RAWEPO Flipping Cards
Het Rawepo Flipping Cards-deeltje maakt het gemakkelijk om alinea's met geschreven inhoud weer te geven op een manier die zowel compact als stijlvol is. Met één klik kun je de kaart omdraaien om een hele nieuwe set inhoud te onthullen, inclusief pictogrammen en links.
Flip it
RAWEPO Card Back
Dit is de achterkant van een Rawepo Flipping Cards kaart. Het heeft een duidelijk ander uiterlijk en kan zijn eigen unieke uiterlijk en inhoud krijgen - allemaal beheerd vanuit een enkele, eenvoudige gebruikersinterface.
Flip it
RAWEPO Particles Particle
De geanimeerde achtergrond van ons Rawepo template wordt mogelijk gemaakt door het Particles-deeltje. Dit deeltje bevindt zich in het bovenste gedeelte en stelt ons in staat om gemakkelijk tussen vormen te schakelen en de achtergrond te configureren. Draai de kaart om voor meer informatie.
Flip it
RAWEPO Particles Particle
Ondersteunde vormen voor deze functie zijn: rechthoeken, cirkels, driehoeken, veelhoeken, sterren, maar ook cirkels en lijnen. U kunt het ook een aangepaste configuratie geven met behulp van JSON-bestanden die kunnen worden geselecteerd met behulp van een bestandskiezerveld in de instellingen van het deeltje. Makkelijk!
Flip it
RAWEPO Headerlicious
Headerlicious (zie letters bovenaan) geeft uw site een grote, vetgedrukte tekstkop die bovenaan uw pagina kan worden gebruikt. Dit partikel is eenvoudig in te stellen en wordt geleverd met vijf verschillende stijlen om tekst te laten opvallen op een manier die past bij een persoonlijke smaak.
Flip it
RAWEPO Headerlicious
Het is een perfecte eye catcher om een reclamecampagne op te zetten die een groter budget heeft.
Flip it
RAWEPO Premium Particles
Geef de Rawepo website een geheel eigen look met het veelzijdige Gantry 5-framework en de exclusieve premiumdeeltjes van onze layout. Maak prachtige vitrines met Owl Showcase zoalsde sliders hierboven.
Flip it
RAWEPO Premium Particles
U kunt georganiseerde inhoudsblokken laten maken met Grid Content en Block Content, of uw ruimte maximaliseren met Content Tabs en Accordeon. Met deze en Info List, Grid Statistic, Header Tabs en meer zijn de advertentiemogelijkheden voortaan eindeloos.
Flip it
donderdag, augustus 03, 2023
zondag, juli 23, 2023
vrijdag, april 07, 2023
vrijdag, april 22, 2022
zaterdag, maart 14, 2020
Let’s stay in touch
Sign up for our newsletter and never miss another article.