F35A2382 001

Het thema van het schoolfeest in GBS De Kleine Wereld was “de Olympische Spelen” in Ravels.
Enkele weken geleden had de school gewerkt rond dit project.  Een mooi thema om ook aan de buitenwereld te tonen.  
Omstreeks 14u werd er begonnen met de openingsdans door enkele meisjes van het 6e leerjaar samen met de kleuters van de 3e klas.  Geen enkel kind liet merken dat ze dansten terwijl het druppelde en er werd verder gedaan.  Soms was het wel moeilijk om foto’s te nemen tussen de paraplu’s door, maar we deden ons best.
 

Rode draad...

P1090013P1090044Er was een rode draad door alle kleuterklassen samen.  Je zag dat er weer veel werk was ingestoken door de kleuterjuffen om er een zeer mooi geheel van te maken.  Er waren niet alleen stralende gezichten bij de kleuters, maar ook zag je bij de juffen een lach op hun gezicht zodat je kon zien dat ze er allemaal van genoten.  
De mensen konden ook dit jaar zien dat er weer veel tijd gestoken was in de knutselwerkjes die ze hadden gemaakt om te gebruiken bij de dansjes. Echt knap! 
 

Fanfare toch paraat ondanks de regenval.

Tijdens de pauze komt meestal de fanfare enkele liedjes spelen op het podium, maar o.w.v. het slechte weer hebben ze hun mooie melodieën laten horen in de polyvalente ruimte.  Ondertussen konden de aanwezigen daar genieten van een heerlijke kop koffie of thee met een stuk gebak.  Het gebak is zoals ieder jaar opnieuw gemaakt door vrijwilligers.
P1090097Na de pauze kwamen de jongens en meisjes van de lagere school aan de beurt.  Ook hier zag je dat er veel tijd gestoken was in de dansjes.  Het was echt de moeite waard om te staan kijken naar alle kinderen.
Tijdens de pauze en na de dansjes konden de kinderen ook terecht op de Vlaamse kermis.  Er waren vele spelletjes te doen voor groot en klein.  
Het dorpsfeest in de Kleine wereld is dus toch niet in het water gevallen.
 

fotograaf    Fotoreportage Andreas Vermeeren & RAWEPO ©  ( 327 foto's)

 

F35A2322

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren