Agenda

Download als een iCal bestand
Molenfeesten & De Schakel
Zondag, 25 Augustus 2024, 07:00 - 19:00
Hits : 12
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact SNK Weelde

MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL


Zondag 25 augustus belooft een fantastische dag te worden voor alle deelnemers van Fietshappening De Schakel én alle bezoekers van de Molenfeesten! De Feesttent én het terras aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ zijn een echte aanrader voor fietsers, muziekliefhebbers én lekkerbekken: genieten gegarandeerd!

Fanfare SNK Weelde staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen! Al vanaf 7.00u worden in de Feesttent spek en eieren geserveerd. De fietsers kunnen zich vanaf 8.00u inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel!

Weelde is immers een ideale uitvalsbasis voor één van de vele routes van De Schakel. Ook dit jaar vertrekken heel wat routes vanuit de unieke locatie aan de Molen! Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag! En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

Bovendien worden alle bezoekers in Weelde de hele dag door verwend met sfeervolle muziek door fanfare SNK Weelde, Kon. Accordeonvereniging De Vrije Kunst uit Beerse, jeugdfanfareorkest JSNK Weelde en dweilorkest 3x Raoje uit Tilburg! Sfeer en ambiance verzekerd!

Het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende pint of ander lekkers!

Bovendien kan in Weelde niet alleen de Molen in werking bezocht worden, maar ook de Rosmolen ‘Arbeid Adelt’! Daarnaast is een springkasteel voorzien voor de kindjes én is het heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De plek bij uitstek dus om te genieten van al het moois dat de zomer en De Schakel te bieden hebben! 

MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL
ZONDAG 25 AUGUSTUS
7:00U – 19:00U
FEESTTENT AAN DE MOLEN ‘ARBEID ADELT’ – TORENSTRAAT 12, 2381 WEELDE
www.snkweelde.be
www.schakel.be
www.facebook.com/SNKWeelde
www.instagram.com/SNKWeelde

luc.jpeg

Locatie Molen Weelde
Torenstraat12
weelde
2381

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren