renners team kempen

Op 17 september aanstaande staat er op de Cycling Vlaanderen kalender weer een koers gepland in Ravels-Eel voor de Junioren (mannen van 17 en 18 jaar oud).

Op dit moment zijn er 99 voorinschrijvingen en daarbij ook enkele lokale renners die uw aanmoedigingen waard zijn.

Vanuit de gemeente Ravels zijn er drie renners die zijn aangesloten bij Team Kempen die ook meedoen aan deze wedstrijd, te weten Krijn van Geffen uit Poppel, Lucas van Gils uit Weelde en Thur Leysen uit Ravels. Voor hen is het dus een echte thuiskoers.

Team Kempen heeft zijn renners opgeroepen om deze koers te rijden en hebben zelfs een wedstrijd in het Nederlandse Kaatsheuvel laten gaan om met zoveel mogelijk renners vanuit Team Kempen aan de start te staan.

De wedstrijd wordt op de straten van Ravels-Eel gereden en zal 88 km lang zijn, finish en prijsuitreiking voor Café Van Dun en de koers is een organisatie van www.WTC-MTB-deneel.be

Inschrijvingen en info: Leo Laurijssens, Laarstraat 2 bus 001, 2470, RETIE (Tel: +32 475 60 82 59) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren