provinciale kampioenschappen2023

Donderdag kwamen alle wielerclubs uit de wijde omtrek naar Weelde waar de wielerclub WTC-MTB Den Eel in samenwerking met BMX Ravels en de Sportraad Ravels voor de allereerste keer dit evenement organiseerde.

Hoewel het weer fantastisch meeviel, op een fris windje na kwam er toch minder publiek opdagen dan men kon verwachten van zo’n organisatie.

Dankzij het goede weer kon er zelfs een passage door één van de immense hallen worden uitgetekend. Voor de rest werd goed gebruik gemaakt van de betonbanen die in vroegere decennia al eens dienden om F16 straaljagers te laten taxiën naar hun eindbestemming…. 

Afgesloten, veilig parcours

Met een volledig afgesloten parcours waren er kwestie veiligheid een heleboel minder kopzorgen voor de organisatie want de Sportraad Ravels die mee in de organisatie zat zorgde er samen met de gemeente Ravels voor dat een volledig verkeersvrij circuit was uitgetekend.

Dit was dan weer in handen van WTC-MTB Den Eel waar er stilletjes wordt gedroomd van een jaarlijks wederkerend evenement. De site is prachtig, alles is voorhanden wat een wielerwedstrijd nodig heeft. Het enige minpuntje voor een kampioenschap is de ligging. Weelde, en bij uitbreiding Ravels is voor vele mensen uit de provincie te ver weg (?) Hopelijk zijn al de andere troeven voldoende om het kampioenschap of andere wedstrijden op regelmatige basis naar Weelde Depot te halen.

We gingen er even een kijkje nemen en kwamen terug met een fotoreportage….

1rawepo cameraFotoreportage Provinciale Kampioenschappen voor aspiranten en miniemen.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren