R EEL KERMIS KOP

Ter gelegenheid van Ravels-Eel kermis organiseert plaatselijke wielervereniging WTC/MTB DEN EEL ook dit jaar een wielertweeluik, met een kermisrit voor wielertoeristen en een wedstrijd voor juniores.

R EEL KERMIS WTOp zaterdag 18 september is er de jaarlijkse verbroederingsrit voor de wielertoeristen uit groot Ravels en omstreken. Er zal vanaf 13u gereden worden in twee groepen die elk zullen begeleid worden door seingevers op de motor en door een volgwagen.

Dergelijke ritten onder begeleiding zijn altijd een leuk weerzien tussen de verschillende wielerclubs van onze gemeente. Meerijden is dus zeker een aanrader.

De eerste start bij Cafe Van Dun aan de Vooreel is dus voorzien om 13u00. Dan vertrekt de groep die 85 kilometer zal afleggen tegen een gemiddelde van 30km/u. Daarna, om 13u15, trekt groep twee zich op gang voor een rit van 75 kilometer tegen een gemiddelde van 28km/u.

Inschrijven kan vanaf 12u30 bij Café Van Dun, WTC/ATB Den Eel rekent op uw komst bij dit lekkere fietsweer.

 

JUNIOREN KOERS OP ZONDAG

 

IMG 9263 003Op zondagmiddag wordt er echt gekoerst in de straten van den Eel. De juniores, sporters van 17 en 18 jaar, starten hun wedstrijd om 14u ter hoogte van Cafe Van Dun.

De renners zullen 22 rondjes afleggen door ons Ravelse kerkdorp, voornamelijk door “den achtereel”. Na 88 kilometer zullen we weten wie de winnaar wordt van deze editie van de Grote Prijs Cafe Van Dun.

Het belooft een attractieve wedstrijd te worden, zeker afgaand op de koersen van de afgelopen jaren. Tal van grote talenten passeerden trouwens reeds in Ravels Eel, ongetwijfeld zullen ook zondag 19 september enkele veelbelovende talenten present tekenen.

Iedere wielerliefhebber zou dit niet mogen missen, kom dus zeker eens een kijkje nemen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren