Juniores Ravels Eel 2015 heading

Ter gelegenheid van Ravels-Eel kermis organiseert plaatselijke wielervereniging WTC/MTB DEN EEL ook dit jaar een kermisrit voor wielertoeristen en fietsliefhebbers.

Er zal op zaterdag 17 september 2016 gereden worden in twee groepen die elk zullen begeleid worden door seingevers op de motor en door een volgwagen.

Kermisrit Eel_4Dergelijke ritten onder begeleiding zijn altijd een leuke verbroedering tussen de verschillende wielerclubs van onze gemeente. Meerijden is dus zeker een aanrader.

Nu zaterdag is de eerste start aan de Vooreel voorzien rond 13u15. Dan vertrekt de groep die 85 kilometer zal afleggen tegen een gemiddelde van 30km/u. Daarna trekt groep twee zich op gang voor een rit van 75 kilometer tegen een gemiddelde van 27km/u.

Inschrijven kan vanaf 13u00 bij Café Van Dun. WTC/ATB Den Eel rekent op uw komst en op lekker fietsweer.

In het vervolg van deze kermisrit zal er op zondagmiddag een echte koers gereden worden door juniores. Die wedstrijd is meteen de laatste die meetelt voor het Wielercriterium voor juniores van de gemeente Ravels. Eerder werd er al gereden op het Gilseinde in Ravels en vorige week nog in Poppel bij de Grote Prijs Van Poppel. Wondag vertrekken de juniores om 14u00 voor 88 kilometers of 22 rondjes.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren