IMG 6420

Aanstaande woensdag flitsen de jeugdige wielrenners weer over het Gilseinde in Ravels. Dan staat namelijk de jaarlijkse wedstrijd voor juniores op het programma van gebuurt Gilseinde, dit jaar tevens de eerste manche van het wielerdrieluik dat door het leven gaat als het Wielercriterium van de gemeente Ravels.

De avondkoers op het Gilseinde trekt jaarlijks veel deelnemers. Daar zijn diverse redenen voor. Zo zijn de examens dan net achter de rug, is het er meestal mooi weer en zorgt de organisatie steeds weer voor een flink aantal premies. Ook de publieke belangstelling is er altijd groot, onze gemeente heeft dan ook een hele wielertraditie.

Aanstaande woensdag moeten de renners 86 km afmalen, zowat 20 rondjes zullen dat zijn. Zij koersen voor een prijzenpot van 660 euro plus nog eens 230 euro aan premies. Daarnaast telt deze wedstrijd ook mee voor het Ravelse wielercriterium dat dit jaar uit 3 wedstrijden bestaat. Naast de koers van het Gilseinde zijn er ook nog de wedstrijden in Ravels-Eel en Poppel, beiden in september, die meetellen in dit klassement. Ook daarin worden nog eens mooie geldprijzen verdeeld.

De start wordt woensdag 29 juni om 18u30 gegevens ter hoogte van feestzaal Molenhof. Daar zal ook beslist worden wie deze koers uiteindelijk zal winnen. Vermoedelijk einde van de wedstrijd is rond 20u45.

Inlichtingen : 0477 668 958

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren