ZATERDAG 21 AUGUSTUS WTC DE RAPPE WIELEN WEELDE

molenexpress1

Het is inmiddels al 2,5 jaar geleden dat we onze vorige editie van deze semi- klassieker konden inrichten.

Corona, weet je wel!

 

EINDELIJK IS HET ZOVER....

Maar aanstaande zaterdag is het eindelijk zover en kunnen we de volgende uitgave laten starten vanuit sporthal 't Molenslop in Weelde.
De semi-klassiekers van de Vlaamse Wielrijdersbond die dit jaar zullen doorgaan kunnen op de vingers van twee handen geteld worden en wij zijn dus één van die gelukkigen. De Molenslop Express heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie verworven, zeker op het gebied van parcours en bevoorrading. Dat is alvast gebleken uit de evaluaties die diverse deelnemers uitvoerden voor de Vlaamse Wielrijdersbond en die ons ook werden meegedeeld.
We gaan er uiteraard alles aan doen om die reputatie hoog te houden. Aangaande het parcours bieden we de wielertoeristen 4 verschillende afstanden aan : 60,74, 102 en 122 km. We opteren nog altijd voor rustige, goed berijdbare en langlopende Kempense en vooral Noord-Brabantse binnenwegen. Geen reden dus om de parcoursen te wijzigen, al hebben we een uitzondering gemaakt voor de 74 km, waar we op de heenweg het Noord-Brabantse aandeel flink verhoogd hebben.
Wegwijzers, alsmede de evaluatie en foto's van 2019 vind je terug op onze website www.derappewlelen.be. Vanzelfsprekend houden we ook rekening met de nog geldende coronamaatregelen, zoals o.m. het dragen van een mondmasker bij de inschrijving. Dat heeft ook zijn invloed op de centrale bevoorradingsplaats in Meersel-Dreef : sportdrank kunnen we aanbieden in papieren bekers, maar voor de rest vergde het wat improvisatie koeken/snacks dienen we individueel verpakt te presenteren en frult kan niet in porties.

molenexpress2

Zoals vereist voor een semi-klassieker is er ook een bewaakte fietsenstalling beschikbaar en dat geldt ook voor de douches in de Sporthal.

Je kan inschrijven voor de 60 en 74 km van 7h30 tot 14h en voor de 102 en 122km van 7h30 tot 12h. Je betaalt 4€ als lid van VWB/Cycling Vlaanderen en 6€ als niet-lid. Alle recreatieve wielertoeristen en ook andere fietsers zijn van harte welkom I

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren