WTC de Rappe Wielen

Desktop8

Het lijkt er steeds meer op dat ook deze organisatie van de Rappe Wielen een vaste plaats heeft verworven op de wielerkalender.

Van deze herdenkingsrit ter ere van onze gewezen kledingsponsor kenden we inderdaad al een tiental edities. En ondanks de coronamaatregelen namen we ons voor deze wielertoeristentocht ook dit jaar te laten doorgaan.

Dat lukte uiteindelijk door tijdig de voorziene datum (einde juni) te verplaatsen naar een nog beschikbare datum in het najaar. Ook al omdat bleek dat op 19 september de geplande veldtoertocht in Tielen al vroegtijdig werd geannuleerd. Zo kunnen wij de wielertoeristen nog één van de laatste tochten van het jaar aanbieden over een afstand van 75 km.

De inschrijving vindt plaats in sporthal ’t Molenslop te Weelde van 8 tot 11h en bedraagt 2 € voor leden VWB/Cycling Vlaanderen/NTFU en 4 € voor niet-leden. We bieden de deelnemers een mooie tocht aan door de Noorderkempen over goed berijdbare, rustige en langlopende binnenwegen langs Weelde-Statie, Zondereigen, Merksplas, Beerse, Rijkevorsel, Achtel, Wortel en Baarle.

Verdere info met o.m. de wegwijzer kan u vinden op onze website www.derappewielen.be . Iedereen van harte welkom !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren