Vanuit ST. JOZEF RIJKEVORSEL - WTC DE RAPPE WIELEN WEELDE

derappewielen8vanweelde2021

We hebben er bijna 2 jaar op moeten wachten maar eindelijk is het nog eens zover : een organisatie voor wielertoeristen van de Rappe Wielen.

Toen in het voorjaar van 2021 al snel bleek dat er van onze 3 inrichtingen tot einde juni vanwege het coronavirus weinig in huis zou komen, hebben we er geen enkele geannuleerd maar ze alle drie onmiddellijk verplaatst naar een nog vrije datum in het najaar. Het begint er op te lijken dat het wel eens zou kunnen lonen.

We hebben alvast groen licht bekomen voor onze 14de Acht van Weelde van zondag 1 augustus a.s. vanuit café Sport, Stevennekens 218 te St. Jozef Rijkevorsel (meteen ook de reden waarom er op die dag geen rit voor wielertoeristen gepland is tijdens het Midzomerfeest in Weelde).

We behouden voor deze tocht de formule die we al een tiental jaar bezigen, namelijk 2 lussen vanuit de startplaats en mogelijke afstanden van 52, 54, 77 of 106 km. Een eerste lus van 52 km leidt de wielertoeristen naar Grobbendonk, de tweede van 54 km reikt tot in Weelde (Koningsstraat). Plaatselijke deelnemers kunnen dus, indien gewenst, daar op het parkoers geraken in de richting van Baarle-Hertog. Beide lussen samen vormen de 106 km. De 77 km bereik je door de lus naar Grobbendonk te combineren met een halve lus Weelde. Inschrijven kan vanaf 8h bij café Sport en dat gebeurt in de buitenlucht zodat plexiglas-ongemakken vermeden worden ( maar wel nog een mondmasker !).

Alle verdere info, inclusief de wegwijzers, vind je inmiddels terug op onze website www.derappewielen.be.

Bij leven en welzijn ( lees : indien de delta-variant van het coronavirus de strijdbijl begraaft) volgen daarna nog onze twee andere wegritten :

  • - Zaterdag 21 augustus : de semi-klassieker 4de Molenslop Express met afstanden van 60, 74, 102 of 122 km, voor een groot gedeelte over prachtige Noord-Brabantse binnenwegen).
  • - Zondag 19 september : Herdenkingsrit Jefke de Rijk over een afstand van 75 km.

Beide ritten vertrekken vanuit sporthal ’t Molenslop in Weelde                                            

Iedereen van harte welkom !

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren