2000 5e6621e51bda9

Over gemiddelden wordt veel gelogen. Bij biljarten, bij bedverhalen maar ook bij het fietsen. Vele racefietsers in clubverband kunnen maar geen afscheid nemen van hun kaske, hun tellerke. Dat is geen enkel probleem, maar in groep fietsen wordt dan vaak moeilijker. Niet iedereen kan of wil immers even hard fietsen. En geef toe: “ Niet mee kunnen is afgaan”. Daarom gaat WTC-MTB met hun B-ploeg het over een andere boeg gooien en kiest voluit voor 3xF: Fietsen For Fun.

Het recept is simpel: Iedereen kan meerijden en er wordt niet aan een streefgemiddelde gedacht. We fietsen sportief maar zijn geen Van Aertsen.

Wegkapiteins nemen het voortouw en zorgen ervoor dat iedereen met heel veel fun kan fietsen. Al te ijverige (snellere) fietsers worden onmiddellijk ter orde geroepen zodat we in groep samen vertrekken en ook samen aankomen.

Iedereen is dan ook welkom. U hoeft geen lid van WTC-MTB te zijn want wat nog niet is, kan eventueel komen. Jong of oud, man of vrouw, beginneling en niet getraind, het maakt niet uit.

We vertrekken elke donderdag om 19.00, zaterdag om 13.00 en zondag om 9.00 aan de kathedraal van Ravels-Eel. Daar eindigt ook de rit steeds. Omdat we dan…u heeft het al begrepen…tegenover iets kunnen drinken. Nu enkel nog op het terras, maar daar komt ongetwijfeld verandering in. Ontspannen babbelen we over de rit en hoeven het over één ding niet meer te hebben…het gemiddelde.

Het bestuur van WTC-MTB kijkt er naar uit om u te verwelkomen op één van de ritdagen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren