Kermisrit Den Eel 2017 Kop

Wielerclub MTB/WTC Den Eel uit, jawel... Den Eel, hadden zaterdagmiddag de weergoden niet echt mee voor hun jaarlijkse kermisrit. Toch werd het weer een gezellige samenkomst van in totaal zowat 120 sportievelingen van diverse fietsclubs en individuelen uit onze regio.

Kermisrit Den Eel 1De Eelse kermisrit, dit jaar editie 8, kon ook dit jaar weer rekenen op heel wat belangstelling, ondanks de buien. Toeristen uit Ravels, Weelde, Poppel en ook Arendonk kwamen rond 1 uur opnieuw afgezakt naar clublokaal Café Van Dun aan de Vooreel. 

 

Begeleid door professionele begeleidende motards werd er in twee groepen van start gegaan. Rond 13u15 vertrok groep 1 voor een rit van zo'n 85 kilometer, even later vertrok een tweede groep voor een trip van ongeveer 75 kilometer, beide omlopen doorkruisten de Noorderkempen.

 

Alles verliep letterlijk en figuurlijk op wieltjes, de motards deden vakkundig hun werk en begeleidden de meute veilig over de wegen. En in de groep werd er rustig gebabbeld en gelachen, iedereen had het naar zijn zin. Een dikke pluim alweer voor de organisatie.Kermisrit Den Eel 2017

 

ZONDAG JUNIORES

 

Op zondag wordt er echt gekoerst in Ravels Eel. Dan rijden de juniores er de GP Van Dun. In tegenstelling tot eerder vermelde berichten zou er echter van een Ravels wielercriterium GEEN sprake zijn dit jaar. Hiervan waren wij eerder niet op de hoogte. Hopelijk krijgt de meest regelmatige van de 3 wedstrijden op Ravelse bodem alsnog erkentelijkheid en de nodige aandacht. Start op zondag 17 september is om 14u00.

  

FOTOREEKS : Kermisrit Den Eel 2017 - Groep 2 - PdR

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren