bourgondische express2016

Op zaterdag 24 maart richt WTC de Rappe Wielen in samenwerking met de Vlaamse Wielrijdersbond voor de 5de maal deze semi-klassieker in.

Het vertrek is voorzien aan Sporthal ’t Molenslop, Straatakkers 1 in Weelde, waar de deelnemers na de tocht desgewenst ook kunnen douchen.

Voor de afstanden van 58 en 77 km kan er vertrokken worden van 7h30 tot 14h, voor deze van de 100 en 119 km van 7h30 tot 12h.

Het parkoers loopt voor het grootste gedeelte over langlopende en rustige Kempense en voornamelijk Noord-Brabantse binnenwegen die voor de langste afstanden tot in Sprundel/Rucphen reiken. Wij mogen gerust spreken over een prachtig parkoers over vlakke wegen.

De centrale bevoorradingspost is gepland bij garage Van Boxel in Galder, waar de deelnemers zullen verwend worden met de gekende ‘multiple choice’ bevoorrading. Sportdrank, bananen, appelsienen en een 15-tal verschillende soorten koeken zijn er ter beschikking. Uiteraard is er ook een toilet voorzien. Deelnemers aan de 58 en 77 km komen er éénmalig, de langere afstanden tweemaal.

Na de rit kan er nagekaart worden in de cafetaria van sporthal ’t Molenslop. Wij hopen alvast dat de weergoden ons wat gunstiger gezind zullen zijn dan de voorbije jaren.

Wij danken alvast de medewerkers (-sters) van de Rappe Wielen, de uitbaters van sporthal ’t Molenslop en anderen die zich zullen inzetten om van deze editie een succes te maken.

Iedereen van harte welkom op zaterdag 24 maart !

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren