HDR Jefke Kop

De 6de Herdenkingsrit van Jefke de Rijk, ere-sponsor en trouw lid van wielertoeristenclub De Rappe Wielen uit Weelde, is vorige zondag uitgegroeid tot een top-editie. Er daagden liefst 460 sportievelingen op bij het nieuwe clublokaal "De Bourgondische Brouwerij".

Jefke de_Rijk_dd_1973Nooit eerder haalde deze rit ter nagedachtenis van de overleden Weeldenaar zoveel vertrekkers. Het was dan ook een weliswaar frisse, maar vooral zonnige zondagmorgen toen de eerste deelnemers zich meldden. Gaandeweg de voormiddag liep het aantal dan ook flink op tot uiteindelijk 460.

HDR Jefke_Dames_PwbDe ruimste afvaardiging kwam met exact 60 leden op naam te staan van de plaatselijke Powerbikers. Ook Onze Hoop Oud-Turnhout (35x), Katena Turnhout (52x),  Hoogstraatse Wielertoeristen (35x), Mistral Bikers (28x), De Stoempers (16x), JB Bikers (18x) en de leden van WTC Den Eel en de vrienden van het IJsklokje waren rijkelijk aanwezig. De club en de familie de Rijk wensen dan ook deze groepen en ook alle andere deelnemers van harte te bedanken voor hun deelname.

De rit zelf was flink vernieuwd ten overstaan van de voorbijgaande jaren en viel goed in de smaak. De route van exact 74 kilometer liep door onze Noorderkempen en het Nederlandse Brabant en dat veelal over autoluwe binnenwegen.

Jefke de Rijk overleed op 8 juli 2010.

Fotoreeks : 6de HDR Jefke de Rijk (PdR)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren