DRW Kop 1BE

Afgelopen weekend organiseerde Wielertoeristenclub De Rappe Wielen haar jaarlijkse semi-klassieker in. Dit jaar ging die voor het eerst door als de "Bourgondische Express". Met ruim 750 deelnemers mag onze plaatselijke club terugblikken op een prachtige editie.

IMG 3471In navolging van de Molenslop Express, waarvan twee edities plaatsvonden, werd het opnieuw een winderige en kille rit die gelukkig wel droog bleef. Dat droge weer zorgde mede voor dit mooie resultaat. Dat ook het noodnummer eigenlijk onaangeroerd bleef stemde de club ook zeer tevreden.

De ingeschreven sportievelingen konden kiezen uit 4 verschillende afstanden, namelijk 49, 80, 95 of 120 kilometer. Dat bracht hen voornamelijk doorheen het Nederlandse Noord Brabant over mooie landwegen langs bossen en schone natuur. Een stopplaats was voorzien in Galder.De aanwezigen hadden het achteraf over een prima
afpijling, een knap parcours en een erg gesmaakte bevoorrading.

IMG 1062De club wenst alle deelnemers dan ook van harte bedanken voor hun komst en zeker niet in het minst de grote afvaardigingen van ondermeer de plaatselijke Powerbikers, Katena Turnhout, Onze Hoop Oud-Turnhout, de vrienden van het IJsklokje, WTC/MTB Den Eel en die van Vosselaar en St Lenaerts. Daarnaast ook dank aan de vele individuelen die meefietsten. Verder wil de club De Bourgondische Brouwerij danken voor de gastvrijheid en willen ze graag een pluim geven aan hun parcoursarchitecten, de afpijlers, de mensen aan de inschrijftafel, die van de parking en fietsparking, het team aan de bevoorrading en alle andere helpende handen. Knap werk, en nen dikke merci !

logo drw_2015Op zondag 10 april 2016 staat de volgende inrichting van De Rappe Wielen op het menu, dan wordt de 6de Herdenkingsrit Jefke de Rijk gehouden met ook dan vertrek vanuit de Bourgondische Brouwerij aan de Weeldestraat
in Weelde.

 

Fotoreeks : 1ste Bourgondische Express / Jeanine & Patrick

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren