U17 Poppel

Het voorbije seizoen gingen de jeugdbesturen van KfC Poppel en KVV Dosko uit Baarle-Hertog het engagement aan om in de toekomst nauwer te gaan samenwerken. 

Zowel in Baarle-Hertog als in Poppel had mijn al gemekt dat de onderlinge duels in het verleden steeds in een opperbeste sfeer verliepen en dat er veel respect naar elkaar toe was.

Gezamenlijke U17 ploeg

Poppel kent al enkele jaren een grote stijging van het aantal jeugdspelers en ook in Baarle ziet groen-wit hun ledenaantal bij de jeugd sterk toenemen.  Om ook de oudste jeugd zo veel mogelijk op leeftijd te laten spelen werd een gezamenlijke U17 ploeg op de been gebracht.  De klik tussen spelers en ouders was er vrijwel onmiddellijk!  De groep telt 16 spelers waarvan maar liefst 12 eerstejaars scholieren. 

De groep verbaasde woensdagavond dan ook vriend en vijand door te winnen van het sterke Oosthoven en zo de 3e plaats in de competitie te pakken.  Het werd 4-2 in het Poppelse smokkelgat. Door de bijzonder vlotte samenwerking tussen Dosko en Poppel ziet het er naar uit dat de beide clubs elkaar in de toekomst zullen blijven versterken!

De spelers:

1 Adriaansen Seppe (gk), 2 Devue Sam, 3 Van Hees Beau (c), 4 Schutt Nathan, 5 Haagen Toon, 6 Vangurp Noah, 7 Van de Mierop Ruben, 8 Meereboer Nigel, 9 Adriaansen Robbe; 10 Caers Rik, 11 Bolkmans Joonas, 12 Ruis Lars, 13 Smit Willem-Jan, 14 Severijns Robbe, 15 Keustermans Jules, 16 Van de Mierop Alexander

De staf

Van Hees Wim, van Gils Hans, Severijns Tony en Gert Adriaansen

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren