u12 20190219 2

Gisteren werd in Weelde de heenwedstrijd in de kwartfinales gespeeld tussen de U12 van Weelde en Poppel en Kontich.

Kosten nog moeite werden gespaard door de mensen van Weelde om een perfecte grasmat te hebben.

Scoutingteam levert vruchten af.

Werner Severijns werd wederom opgetrommeld voor een deskundige wedstrijdleiding en vorige week zakte zelfs een scoutingteam uit Poppel af naar Kontich om de wedstrijd optimaal te kunnen voorbereiden.  De 12e man was massaal aanwezig om de zenuwachtige spelers een hart onder de riem te steken.

Eerste helft voor Noorderkempen, daarna slaan de mannen van Weelde en Poppel keihard terug.

Het overwicht was in de eerste helft duidelijk in het voordeel van de mannen uit de Noorderkempen.  Maar zoals wel vaker in het voetbal vielen de treffers aan de overkant.  Gelukkig viel net voor het rustsignaal de aansluitingstreffer, 1-2 bij de koffie.  Na de rust trokken de mannen van Poppel en Weelde alle registers open.  Op 10 minuten tijd ging het van 1-2 naar 5-2.

Kontich zag alle kleuren van de regenboog en kon alleen het hoofd buigen voor dergelijk meesterschap.  De frustraties bij de bezoekers liepen hoog op, gelukkig hield ref Severijns de teugels strak in handen.  Kontich moest de kelk tot de bodem ledigen en uit enkele stilstaande fases werd de voorsprong nog uitgediept.

Eindstand: 7-3, woensdag 27 februari volgt de terugwedstrijd in Kontich om 18h!