Jeugdtornooi kskw6
Afgelopen Hemelvaartweekend speelden niet minder dan 60 jeugdploegen op KSK Weelde een voetbaltornooi, leeftijdscategorie van 4 tot en met 15 jaar.
Voetballen is bij de meest kinderen nog altijd de meest beoefende sport met een lage drempel en een grote sociale impact op kinderen.
 

Voetbalclub KSK Weelde is op zoek naar nieuwe spelertjes voor het volgende voetbalseizoen.

Jeugdtornooi kskw2Jeugdtornooi kskw4Jeugdtornooi kskw32016-2017. Het nieuwe seizoen start pas in september, maar om kennis te maken, beginnen we nu al met aangepaste trainingen voor jonge spelers.
Deze gaan door op woensdag 11 mei en 18 mei om 18.00u op de terreinen van KSK Weelde aan Baetenheide (Laar) . Deze trainingen zullen aangepast zijn aan de leeftijd van kinderen zoals de uwe.
Kom dus vrijblijvend eens proberen! Er moet helemaal nog niets betaald worden of zo, deze trainingen dienen enkel om uw zoon/dochtertje te laten kennismaken met de club en de voetbalsport.
 

Even een seintje vooraf aub...

Jeugdtornooi kskw5Jeugdtornooi kskw1Om alles organisatorisch vlot te laten verlopen, vragen we om vooraf even te laten weten dat uw zoon/dochter komt. Dan kunnen we inschatten hoeveel kinderen er zijn, en kunnen we het beter organiseren.
Dit kan telefonisch met onze jeugdcoördinator Jef Verheyen op 0476/35 43 48, ofwel via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
We hopen uw zoontje of dochtertje te mogen begroeten. Uiteraard zijn ook meisjes méér dan welkom. Kom vrijblijvend eens proberen! We bieden uw kind een gezonde hobby in open lucht, met veel lichaamsbeweging, en bovendien samen met vriendjes in ploegverband, dus goed voor de sociale ontwikkeling…
 
Uiteraard zijn wij steeds beschikbaar voor bijkomende inlichtingen.
 
Met sportieve groeten namens de volledige jeugdwerking van KSK Weelde,
 
Frank Van Raak  Voorzitter 
Koen Vansweevelt   Sportief verantwoordelijke 
Jef Verheyen   Jeugdcoördinator
Frank Van Loon  Secretaris
             
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren