kskDames2

De damesvoetbalploeg van KSK Weelde is op zoek naar vers talent.
Er zijn niet voldoende dames meer in de kern om het hele seizoen vol te maken en ze willen deze wat uitbreiden met jonge enthousiaste meisjes die graag in hun team willen meedraaien.
 

Geïnteresseerd?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u het leuk zou vinden om in teamverband te sporten of het voetbal te ontdekken kan dat in de club van KSK Weelde. 
Vorige Wek gingen we eens een kijkje nemen bij de Beker Van Ravels, een korte competitie waarin alle ploegen van Ravels, Weelde en Poppel tegen elkaar uitkomen in een soort van Ravels Kampioenschap.
Daar viel het op dat het team van KSK een goed gestructureerde ploeg heeft die kan uitvoetballen vanuit een stevige verdediging. Het is daar niet het “potteke stamp” zoals je vaak ziet bij vrouwenwedstrijden en KFC Flandria kwam niet aan het niveau van de dames uit Weelde.
 

Tekort aan speelsters.kskDames

Toch is er een tekort aan speelsters in het team. Meerder dames hebben een gezien en moeten hun prioriteiten wat bij schroeven in het kader van het gezinsleven, wekelijkse trainingen en de wedstrijden die op verplaatsing dikwijls niet bij de deur zijn vragen hun tol.
Voor jonge meiden vanaf 16 jaar is het echter een fantastische uitdaging, damesvoetbal is niet meer het rare spel van 20 jaar geleden, vele jonge meiden zijn technisch dikwijls de evenknie van hun mannelijke collega’s in de jeugdreeksen die ze gemengd doormaken. Op hun zestiende moeten velen dan plots stoppen met hun geliefkoosde sport omdat het niet meer kan dat jongens en meisjes samen voetballen.
Kent u meisjes die het team zouden kunnen komen versterken, ze hoeven niet in Weelde te wonen, iedereen is welkom, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dan wordt u wellicht binnenkort uitgenodigd voor een training of een oefenwedstrijd.
 

1rawepo camera     Fotoreportage wedstrijd KSK Weelde – KFS Flandria (© Andreas Vermeeren / RAWEPO)

 
kskDames3
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren