IMG 5940

Na een geslaagde pony-dag werden afgelopen zondag ruim 700 ruiters verwelkomd aan de terreinen aan het Laar en de Meir in Weelde voor het tornooi van de Sint Jorisvrienden uit Ravels en Weelde. Het weer was evenwel spelbreker. Het vaste publiek was wel present, maar de zogenaamde eendags-kijkers waren eerder beperkt in opkomst. Toch waren de dressuur- (zowel individueel als in groep) en springwedstrijden weer zeer de moeite om te aanschouwen. Het niveau lag hier en daar dan ook erg hoog. En ook ruiters van bij ons vielen in de prijzen.

IMG 5942IMG 5968IMG 5935

Zo behaalde het achttal van de Sint Jorisvrienden in d e klasse Midden van de groepsdressuur een knappe tweede plaats na de Kempenzonen van Gierle.

Ook bij de individuele dressuurwedstrijden waren er prijzen voor deelnemers van onze gemeente. In de categorie Licht behaalde Ine Bauweraerts de derde plaats met haar paard Cantano, en in "midden" was er zelfs een overwinning voor Tim Bax van Sint Willebrordus uit Poppel met zijn paard Valdez.

In diezelfde reeks werd Elien Hofkens uit Weelde derde met Willow. Laatstgenoemde amazone pakte daarenboven ook nog eens de eerste plek in haar reeks bij "zwaar" met Thiara. En verder waren er nog tal van ereplaatsen van andere ruiters binnen onze dorpsgrenzen.

Elien Hofkens met papa Jan

En zo zit het vierjaarlijkse LRV-tornooi van de Sint-Jorisvrienden er weer op. Hopelijk worden ze in 2017 nog eens beloond met een heerlijk voorjaarsweertje. Het is hun gegund.

 

1rawepo camera    © RAWEPO Fotoreeks van het ruitertornooi:

Paardentornooi Weelde 2013

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren