LRV Poppel kop

Landelijke Rijvereniging Sint Willibrordus uit Poppel organiseert  weer enkele grote tornooien.

Op maandag 1 mei zijn de pony's aan zet, op zondag 7 mei is het aan de paarden. Die dag is er ook plaats voor de G-werking. De AVEVE-terreinen aan de Miersdedijk in Poppel zijn the-place-to-be.

1 MEI

Lrv St.Willibrordus Poppel organiseert 1 mei, de start van het zomerseizoen, een groot ponytornooi, ca. 500 pony’s, met ponyruiters uit de ganse provincie Antwerpen. Er zal deze dag (groeps)dressuur, springen en spelletjes verreden worden. Een mooie kans onze jonge ponyruiters, 7-16 jaar, hun sport op een sportieve, competitieve manier te zien beoefenen en aan te moedigen. U vindt ons schitterend wedstrijdterrein aan de Mierdsedijk Poppel, Aveve.

Inkom € 3,-, kinderen zijn gratis.

 

7 MEI

Lrv St. Willibrordus Poppel sluit de reeks tornooien af met een zeer groot paardentornooi. Dit paardentornooi zal het grootste tornooi van de provincie Antwerpen worden. Er zullen deze dag 760 paarden aantreden in (groeps)dressuur klasse B1-ZZ en springen klasse Aspiranten-Zwaar. Bovendien is er ook een piste voor de G-werking, o.a. Zwart Goor Merksplas. Hier zullen ruiters met een verstandelijke beperking een dressuurproef rijden en spelletjes doen. Een unieke kans om als paardenliefhebber dit evenement mee te maken aan de Mierdsedijk Poppel, Aveve.

Inkom € 3,-, kinderen zijn gratis.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren