gb4 1

Eerder dit jaar namen Patrick van der Wal en zijn team 2382 al deel aan de Garbage Run doorheen 15 landen in Europa.

Dat verliep niet vlekkeloos en ze moesten noodgedwongen de handdoek gooien wegens een vastgelopen motor van hun geliefde Volvo.

gb4 7

Gisteren moesten ze in de England & Wales versie ook de vierde dag onder ogen zien…. Hoe dit afliep verneemt u verder van henzelf in hun eigen woorden.

Donkere wolken trokken zich figuurlijk samen boven het team

Daar was hij dan, de gevreesde dag 4, die al sinds de start van de Garbage Run E&W als een donkere wolk boven het team hing. Maar Team 2382 laat zich niet zomaar kisten! Met een glimlach kunnen ze nu ook deze dag als succesvol volbracht afvinken. In plaats van de gebruikelijke lange route, besloot het team gisteren morgen om het vandaag rustiger aan te doen. Ze kozen voor een ontspannen ritje van een bescheiden 323 kilometer. Wat een verademing na de eerdere slopende etappes waar het adrenalineniveau in aanloop naar dag 4 steeds hoger werd!

gb4 2gb4 3gb4 5gb4 9

Carew Airfield

De dag begon bij het wat druilerige Carew Airfield, waar het team onder de grijze hemel vertrok. De route leidde hen via Newport, waar ze over de iconische brug naar Bristol reden. Het zonnetje scheen lekker op hun gezicht, en de kilometers vlogen voorbij terwijl ze door het prachtige, zonnige Great Britain gleden.

gb4 4

Rond etenstijd stopten ze in een charmant, oud dorpje. De keuze voor het avondeten? Italiaans, natuurlijk! Na een heerlijke pizza en een drankje – een klein biertje voor de sfeer en een colaatje voor de rijder – stapten ze weer in de auto voor het laatste stukje naar hun eindbestemming: het rustige dorpje Yeovil.

gb4 8

Het voelde stiekem toch wel lekker om eens op tijd op de camping aan te komen. De tenten werden opgezet, de auto werd netjes geparkeerd, en het bier stond al snel koud. Terwijl de zon onderging, konden ze even achterover leunen en terugkijken op wat al met al een prachtige week was geweest.

Maar het is nog niet voorbij. Morgen wacht de laatste etappe. Met hernieuwde energie en vastberadenheid kijkt Team 2382 uit naar de finish. Ze zijn vastbesloten om dit avontuur met een knal af te sluiten.

“Morgen de laatste dag, let’s finish this time!! 🤠🤠

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren