gb3 i

Team 2382 ( postnummer Poppel by the way) blijft indrukwekkend presteren in de Garbage Run England & Wales!

Na een vlekkeloze start van de rally hebben ze nu ook dag 3 succesvol doorstaan.

gb3 agb3 bgb3 dgb3 g

Het avontuur voerde hen van Preston naar het zuiden van Wales, met een slordige 9 uur rijden exclusief stops en een totale afstand van maar liefst 492 kilometer (inclusief een paar "verkeerd" afgeslagen kilometers 😅🤣). De route leidde het team door de adembenemende landschappen van Snowdonia National Park en langs de prachtige kustlijn richting St. Clears, om de dag af te sluiten op een vliegveld in de buurt van Carew.

Patrick en de crew deelden hun belevenissen met hun trouwe volgers:

"Goede avond deze avond, met een blij gezicht kunnen we weer zeggen dat we dag 3 ook weer gehaald hebben!!" Het vertrek vanaf de camping verliep soepel, en ondanks wat regen in de ochtend, klaarde de lucht op, waardoor ze optimaal konden genieten van het prachtige landschap. De lunchpauze werd een gezellig samenzijn met vijf andere teams, waarna de kilometers voorbijvlogen in een sfeer van puur genieten.

gb3 egb3 fgbe3 c

Onderweg trok het team veel bekijks van nieuwsgierige locals die zich afvroegen wat er aan de hand was – dit spektakel hadden ze nog nooit eerder gezien! Na een heerlijke maaltijd in een lokaal restaurantje, waar de buikjes nog eens goed werden gevuld, sloot Team 2382 de dag af met een welverdiende rustpauze.

gb3 h

"Morgen dag 4... de grote vijand van de vorige editie (Carbage Run 15 landen), maar voorlopig staat alles goed op pijl (olie, koelwater, remvloeistof), dus wij hebben er volle vertrouwen in! Op naar morgen, wij drinken er nog een paar! (Of 3, 4 we zien wel waar het eindigt)."

Met de positieve energie en het vertrouwen dat alles onder controle is, zet Team 2382 de strijd voort. De supporters kunnen op het puntje van hun stoel blijven zitten, want dit avontuur belooft nog veel meer spannende momenten! Volg de updates en moedig Team 2382 aan terwijl ze koers zetten naar de finish!

Even geduld voor Team 2382 in het volgende filmpje... ze komen er echt wel aan tegen minuut 1:10.... 

https://www.facebook.com/1519665322/videos/1008928984265417/

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren