gb2 4

Goede avond allemaal! We zijn verheugd om te melden dat we ook de tweede dag van de Garbage Run met succes hebben overleefd!

Vanochtend werden we wakker in de schilderachtige omgeving van Leeds, klaar om aan een nieuwe avontuurlijke dag te beginnen.

First things first... a cup of coffee...

Maar zoals elke dag begon ook deze met het belangrijkste ritueel: koffie! Want zoals we allemaal weten, een goed bakkie in de morgen, zorgt voor een dag zonder zorgen!

Op het programma stond vandaag een adembenemende, maar vooral zeer natte rit door het prachtige Lake District National Park, gelegen in het hoge noorden van Engeland. Het weer was echter typisch Engels: regen, regen en nog eens regen. En alsof dat nog niet genoeg was, zorgde de stortvloed ervoor dat sommige wegen nauwelijks begaanbaar waren. Stel je een zware regenbui in België voor, maar dan keer drie!

gb2 1gb2 2gb2 5

gb2 3Water.... niet goed voor electronica

De grote plassen, steile bergpassen en diepe dalen vormden een flinke uitdaging voor ons en de andere deelnemers. Sommigen kregen zelfs wat extra spanning te verwerken... Waarom? Wel, er zijn ook durfals die meedoen met een limousine! En door de smalle bergpassen bleek dat een serieuze onderneming. Bovendien hadden sommige collega’s te maken met serieuze problemen door de diepe plassen; denk aan defecte elektronica of zelfs auto's die helemaal niet meer wilden starten.

Gelukkig waren wij goed voorbereid! Motor uit, sleepkabel eraan, en zo minimaliseerden we de kans op water in het motorblok. Met deze strategie wisten we zonder problemen door de diepe plassen te komen. Plas uit, kabel los, motor weer aan, en gas erop!

Na deze natte uitdaging besloten we op zoek te gaan naar iets vertrouwds en eenvoudigs: de McDonald’s! 🤣 Want natuurlijk moesten we die hier ook even uittesten. Met volle buikjes en nieuwe energie stapten we weer in de auto om het laatste halfuurtje van de dag af te strepen.

Vandaag overnachten we op het prachtige Hoghton Tower in Hoghton, een werkelijk schitterende locatie! Maar door de overvloedige regen van vandaag, zal het morgen een uitdaging worden om van het terrein af te komen. Maar dat zijn zorgen voor later. Voor nu kruipen wij lekker onder de wol.

Slaap lekker en tot morgen!

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren