gr1 2382 m

De motoren ronken, de spanning stijgt, en daar zijn ze dan: Patrick en zijn team, klaar voor een nieuwe epische uitdaging in de Garbage Run.

De start vond plaats in de buurt van Tenterden, een rustig dorpje in het hart van Engeland. Maar rust stond niet op het programma, want het avontuur riep.

London.... Cambridge ....

gr1 2382 cambridgegr1 2382 mapVan Tenterden trokken ze richting Cambridge, met Londen links in de achteruitkijkspiegel. Geen Cambridge diploma’s nodig, alleen de wil om te winnen en de weg te trotseren.

De route van de eerste dag was een ware beproeving, waarbij de kilometers zich opstapelden. Na de intellectuele grandeur van Cambridge, zoefden ze door de Midlands, langs steden als Peterborough, Nottingham en Sheffield, om uiteindelijk de dag te eindigen in het trotse Leeds, Yorkshire. Een tocht van maar liefst 502 kilometer, niet voor de zwakkeren onder ons.

Hoe verliep deze eerste dag voor Patrick en zijn kompanen?

In hun eigen woorden: “De eerste dag is officieel begonnen! Samen met 500 andere teams stonden we om 08u fris en fruitig klaar om te starten. We hadden de keuze tussen een korte of lange route, maar als echte asfaltvreters kozen wij natuurlijk voor de lange route van 502 km. Ondanks het typische Engelse verkeer, waarbij kruispunten en voorrang geven toch een dingetje blijft, verliep alles redelijk gesmeerd. Halverwege nog even bijgetankt en door naar Leeds!"

Fans

gr1 2382 tankenDe ontvangst onderweg was hartverwarmend. In elk dorp werden ze als koningen onthaald; de Engelsen blijken stiekem grote fans van de Garbage Run. En zo, met een voldaan gevoel, bereikten ze de finish van dag één. Hun conclusie? “Dag 1 is een feit! Tijd voor een welverdiend biertje, want morgen wacht weer een nieuwe dag vol avontuur!”

Deze eerste dag mag dan achter de rug zijn, maar het avontuur is nog lang niet voorbij. Wat zal dag twee brengen voor dit onverschrokken team? De weg ligt open, en de geschiedenis wordt geschreven… kilometer voor kilometer.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren