2382 2

Na hun pechvolle avontuur tijdens de vorige editie van de Garbage Run door 15 landen, waarbij hun motorblok het begaf, staat het team van Patrick van der Wal opnieuw te trappelen om deel te nemen aan de Carbage Run door Engeland en Wales.

Dit jaar is de run een vijfdaagse uitdaging die van 25 tot 30 augustus plaatsvindt.

2382 1D2382 4e route, die start in de omgeving van Dover, voert het team en andere deelnemers langs adembenemende landschappen en door pittoreske dorpjes, ver weg van de gebaande paden.

It's not about speed

De Carbage Run draait niet om snelheid, maar om creativiteit en doorzettingsvermogen. De deelnemers worden dagelijks geconfronteerd met unieke opdrachten, waarbij punten te verdienen zijn. Het team dat na vijf dagen de meeste punten heeft verzameld, wint de run. Echter, zoals altijd, is de weg zelf het grootste avontuur.

Dover.... here we come!!

2382 spitfireP2382 3atrick en zijn vrienden begonnen hun reis vanuit Ulvenhout en staken per boot vanuit Duinkerke over naar Dover. De trip is alvast goed gestart met een leuk restaurantje en bijbehorende biertjes die al wel verdiend waren. Daarna bereidden ze zich voor op de start van het evenement. Vol verwachting klappen ze hun tenten uit en kijken ze uit naar wat deze nieuwe editie hen zal brengen.

Met nieuwe kansen en wellicht enkele verrassingen in het vooruitzicht, is de spanning voelbaar. Zal het team dit keer de eindstreep halen zonder technische mankementen, of zullen ze opnieuw moeten vertrouwen op de hulp van hun mede-Carbage Runners? Eén ding is zeker: de komende week wordt onvergetelijk.

U kan de avonturen van Team 2382 volgen op hun sociale media: https://www.facebook.com/patrick.vanderwal.9

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren