garbagerun2

Vroeg uit de veren en vol enthousiasme van start!

Joris Cnaeps en John Van Hees zijn begonnen aan de spectaculaire Garbage Run 2024.

Deze uitdaging brengt hen in slechts vijf dagen door maar liefst 15 landen. Dit jaar is de route een unieke ervaring, die hen via de mooiste wegen van Europa naar bijzondere en onbekende plekken zal voeren.

garbagerun4

Dag 1: Een vroege start en een lange rit.

De eerste dag begon voor Joris en John iets te vroeg, aangezien ze dachten dat het al half acht was terwijl het nog een uur vroeger was. Met de klok een uur vooruit, vertrokken ze als eerste vanuit Balen richting Valkenburg. Vandaag stond een indrukwekkende route op het programma, die hen door België, Nederland, Duitsland en Luxemburg voerde, met als eindbestemming Colombier-Fontaine in Frankrijk.

garbagerun5

Ondanks een kleine navigatiefout, waarbij ze op de lange route door Frankrijk belandden, hielden Joris en John de moed erin. John loste het probleem snel op en het duo genoot van de prachtige stukken door de Vogezen. Na meer dan tien uur rijden, arriveerden ze moe maar voldaan op hun slaapplaats bij een GPmx-parcours. Hun betrouwbare Benz hield het uitstekend vol, en de daktent stond al snel klaar voor de nacht. Met een glimlach sloten ze de dag af, genietend van wat ontspanning.

De essentie van de Garbage Run

De Garbage Run draait om meer dan alleen een roadtrip; het gaat om creativiteit, gekkigheid, avontuur en plezier. Deelnemers rijden in oude barrels een route van enkele duizenden kilometers, met elk jaar een nieuwe en verrassende route. Snelheid en tijd spelen geen rol, het draait om het avontuur en de lol die je onderweg hebt.

Elke dag krijgen de teams opdrachten die hen in bizarre situaties brengen, waar nog lang over nagepraat zal worden. Aan het einde van de week wint het team met de meeste punten. De avonden staan garant voor gezelligheid en plezier met mede-runners, waarbij vriendschappen voor het leven worden gesloten.

garbagerun3

Onderlinge steun en avontuur

De kans op pech is groot met een oud barrel, maar dat is juist de charme van de Garbage Run. Er is geen sleepwagen of pechservice, en de technische dienst ontbreekt. De echte kracht van de Garbage Run ligt in de solidariteit onder de deelnemers; runners helpen elkaar altijd. Deze gezamenlijke spirit maakt van de Garbage Run een hechte gemeenschap, een grote familie waar Joris en John nu deel van uitmaken.

Met de eerste dag achter de rug, kijken Joris en John vol verwachting uit naar de rest van dit avontuurlijke avontuur. Groeten uit Frankrijk van een moe maar voldaan team, klaar voor wat de volgende dagen zullen brengen!

garbagerun1

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren