garbage run2 5

Joris en John, de onverschrokken avonturiers uit Weelde, België, zijn vastberaden om de befaamde Garbage Run te betwisten.

Hun trouwe Mercedes houdt stand, en ze houden een eigenzinnig dagboek bij van hun epische reis. Laten we eens meekijken naar hun belevenissen op dag 2!

Carbage Run Dag 2: Een Slapeloze Start

Na een korte nacht naast de lawaaierige autostrade, stonden Joris en John om 08.00 uur weer klaar voor dag twee. Een indrukwekkende 520 kilometer lag voor hen in het verschiet, voornamelijk binnendoor. Al na zo'n 20 kilometer bevonden ze zich in Zwitserland. Daar begon het avontuur pas echt

garbage run2 1

garbage run2 2

De Vignetperikelen en Een Steile Col

Eerst moesten ze nog even stuntelen met het vignet de Suisse, maar toen doemde al een col van 25 procent op. De limousine voor hen zorgde voor vertraging, maar met gierende banden klommen ze omhoog en rokend van de verhitte remmen daalden ze weer af. Terug op de gewone weg bereikten ze rond 14.00 uur Liechtenstein. Even rondwandelen, wat eten, en dan weer door. Want het was nog even bollen....

garbage run2 3garbage run2 7

De Albergpas en Onverwachte Wendingen

De volgende uitdaging was de Albergpas, die hen tot in de sneeuw bracht. Ze besloten het laatste stuk van de lange route te nemen, omdat die veel mooier zou zijn. Maar soms loopt een plan anders dan verwacht. Om 20.30 uur kwamen ze aan, twee cols meer dan ze hadden gedacht. Gelukkig waren het prachtige ritten, en ze zullen wegnummer 186 niet snel vergeten.

garbage run2 6

Italië, Spaghetti en Gsm-ontvangst

Nu staan Joris en John in Italië, hun negende land op deze reis. Tijd om spaghetti te maken en te genieten van de foto's! Alleen moesten ze in Zwitserland wel oppassen voor de gsm-ontvangst. Je weet maar nooit waar het avontuur je brengt en welke rekening dit uiteindelijk oplevert!

Groeten van John en Joris, de Garbage Run-helden! 🚗🌍🍝  Op naar dag 3 !

garbage run2 2

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren