NURBURG – Yaro Deckers, de Poppelse autoracer, heeft een leerzaam weekend in de Formule Renault 1.6 NEC Junior Cup achter de rug. Op de Nurburgring reed de coureur van het Stuart Racing Team twee goede races. De snelheid van de singleseater-rookie werd met de sessie beter en hij mengde zich regelmatig in mooie duels.
"Een prima weekend", blikte Deckers terug. "Tijdens de kwalificatie was de baan nog wat nat, daar had ik moeite mee. In de races ging het echter prima.

De rondetijden waren goed en ik heb leuke duels kunnen uitvechten. Ook de starts waren goed waarbij ik in beide races direct iemand inhaalde. Met name in de eerste race had ik wat leuke gevechten met andere rijders. De snelheid zat er goed in en het team was tevreden."
Yaro werkte op de Nurburgring voor het eerst samen met een nieuwe engineer: "Een nieuwe jongen uit Duitsland. Hij heeft zelf ook geracet in de formuleauto's en kon de technische zaken heel goed uitleggen. Dat was heel fijn, de samenwerking was prima. Ik heb weer veel geleerd. Bovendien was het leuk om weer eens met iemand anders samen te werken, daar steek je veel van op."

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren