ZOLDER – Yaro Deckers, de Poppelse race piloot, heeft een goed weekend in de Formule Renault 1.6 NEC Junior Cup achter de rug. Op het Belgische circuit van Zolder liet de Stuart Racing Team-coureur zijn opwaartse lijn zien met een ijzersterke eerste race. De jonge rijder was net zo snel als kampioenschapleider Martin Rump, een rijder met veel ervaring.
"Het was een druk maar goed weekend", blikte Deckers terug. "Ik had 120 gasten uitgenodigd voor dit evenement. Het team had een sponsorlounge ingericht en alles was tot in de puntjes verzorgd! De aanwezigheid van de gasten maakte mijn weekend drukker dan andere weekenden. Het was dus pieken op en naast de baan! Ik ben dus erg blij dat ik juist dit raceweekend goed ging!"


De singleseater debutant liet op de baan mooie dingen zien: "De eerste race ging heel goed. Ik zat in een groepje van drie te strijden om de zesde plaats in de race. Het was een mooie strijd met veel inhaalacties en positiewisselingen. Ik reed vlak achter Rump, de kampioenschapleider, en ik kon hem goed bijhouden. De rondetijden waren perfect en ik ben heel blij met deze progressie. De snelheid zat er goed in en de inhaalacties zorgden voor vertrouwen."
"De tweede race was lastiger. In de beginfase knokte ik met enkele andere rijders maar de race verliep minder soepel. Toch is de ervaring van dit weekend zeer waardevol. Met name de eerste race zorgt voor vertrouwen en toont aan dat ik op de goede weg ben."

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren