ZOLDER – Het heeft even geduurd maar de volgende race van de Formule Renault 1.6l NEC Junior Cup is eindelijk in het vooruitzicht. Nu zondag gaan ze weer van start in Zolder op de Omloop Terlaemen. Wegens een geschrapt raceweekend stonden de coureurs lange tijd langs de zijlijn. Yaro Deckers, woonachtig in Poppel, uitkomend voor het Stuart Racing Team, heeft de afgelopen weken echter niet stilgezeten. De jonge coureur heeft flink wat kilometers gemaakt om goed voorbereid aan de start van de slotfase van het jaar te staan.


"Eindelijk gaan we weer rijden, lekker!", aldus Deckers. "De afgelopen weken heb ik veel getraind en een aantal wedstrijden gekart, onder meer het Europees kampioenschap in Frankrijk en een wedstrijd uit het Nederlands kampioenschap in Kerpen. Dat ging lekker met de negende plaats in een sterk en groot veld. Verder heb ik samengewerkt met het team om mezelf te verbeteren voor de laatste races."


Komend weekend komt de FR1.6l in actie op het Belgische Zolder, de aftrap van een drukke periode met vier races in een tijdsbestek van een maand: "Heel druk maar wel fijn, zo kan je lekker in een ritme komen en veel leren. In Zolder hebben we nog een testdag gereden voordat het weekend begon, dus dat is ook positief. Daarnaast heb ik nog in de simulator gezeten om goed voorbereid naar deze wedstrijd te trekken. Zolder wordt sowieso een druk weekend want er komen 120 gasten van mijn sponsor MD Trucks. We rijden hier tijdens de Truck Grand Prix, dus veel genodigden uit de truckwereld komen kijken. Ik heb er zin in!"

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren