fv15In Vlaanderen heeft het hele spektakel nog nauwelijks iets te betekenen maar heel Nederland zit in de maand januari voor de buis om het DAKAR gebeuren te volgen. " Le Dakar" zoals de Nederlanders het graag noemen is daar echt een begrip wat zijn gelijke niet kent en laat er in Poppel nou net één van die Nederlandse helden wonen. Frans Verhoeven rijdt al jaren de Dakar rally, met een wisselend maar gewoonlijk toch wel bevredigend resultaat, met enkele klinkende etappe overwinningen. Afgelopen zondag waren we in Valkenswaard aanwezig om de Preproloog bij te wonen. Onze eigen filmreportage van de hand van André Vermeeren van Rawepo kan u na de lees meer link bekijken.

 Jammer genoeg kregen we Frans Verhoeven zelf niet in beeld maar we hebben wel beelden van de wagens en de monster trucks die begin januari de wedstrijd in Zuid Amerika gaan rijden. 
Er kwamen in Valkenswaard zo'n 20.000 enthousiaste rally fans opdagen hoewel het verschrikkelijke weer roet in het eten dreigde te komen gooien. Het verkeer naar het Eurocircuit liep volledige vast door deze grote toeloop en zorgde voor vele uren verkeersellende.

Fotoreportage Preproloog Valkenswaard

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren