happen en stappen

Door het archislechte weer in december en begin januari heeft het heel wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk is het weer zover.

Rr kan weer gehapt en gestapt worden in Poppel.

Culinaire wandeltocht.

Het wordt weer een culinaire wandeltocht waarbij de Ravelse Wandelaars het wandelparkoers uitstippelen en Mieke Pap het culinaire gedeelte verzorgt.

De wandelroute volgt de Belgische rood-witte knooppunten van het Kempens Landgoed. Ze bestaat uit 2 lussen, eentje van 8,1 km en de tweede van 4,5 km. Je mag de ganse route (12,6 km) ook ineens afwerken of je beperken tot de lus van 8,1 km.

Alvorens te vertrekken mag je genieten van glühwein met sachertorte om goed opgewarmd aan de wandeling te kunnen beginnen. Na de eerste lus staat er erwten- of knolseldersoep op het menu en na de 2de lus mag je afsluiten met een borrelplankje. Dit alles voor de democratische prijs van 16,50 € !

Drogere variëteit.

Vanwege de nog steeds drassige wandelpaden ten westen van de Beekseweg hebben we dit jaar gekozen voor de wat ‘drogere’ oostelijke kant ervan. De grote lus loopt achtereenvolgens langs de Aa en het slingerpad door de bossen van Molenheide om dan via Overbroek en Pannenhoef terug te keren. De korte lus vertrekt in dezelfde richting maar splitst af na 1 km en zoekt dan wat veldwegen op om tenslotte via de Mierdsedijk, Krommendijk en Vond terug bij Mieke Pap aan te landen voor de afsluiter.

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aangewezen je deelname aan te melden via tel. 014/65.50.10 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het evenement vindt plaats van 1 februari tot 31 maart 2024. Het café opent elke dag (behalve donderdag) om 12h en op zondag om 11h30.

Iedereen is bij deze van harte welkom !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren