20180525 0070

Schitterende omstandigheden voor de toeschouwers gisterenavond op de stratenloop van Weld Straat kermis.

De lopers hadden het waarschijnlijk wel liefst enkele graadjes frisser gehad, er werd veel gedronken en veel zweet gelaten in de warme temperaturen.

Lokale atleten missen podium .... behalve de dames !

4,04 KM

Het was opvallend maar dit jaar kon geen enkele lokale atleet het podium halen, maar dat was buiten de dames gerekend. Die konden wel bevestigen en scoorden enkele mooie podiumplaatsen.

In de kortste afstand ging de overwinning naar de man uit Brecht, Mitch Vanwinckel voor Andy Van Rooy en Benny Van Genechten. Eerste lokale atleet was Karl Aerts op de vierde plaats gevolgd door Stef Aerts.

Jessy Philipsen uit Lille was het snelst bij de dames voor Stien Seghers uit Weelde en de pas negenjarige Amber Jansens, het jonge talentje uit Weelde-Statie dat vandaag alweer aan de slag moest in de zevenkamp.

8,08 KM

Op de middellange afstand was de overwinning weggelegd voor Michel Kerstens uit Beerse voor Jürgen Rutten uit Geel. Ze bleven Dries Van den Borne uit Hooge Mierde ruim voor. Ook hier was het wachten op de eerste lokale atleet  tot de 5e plek, maar ook die was voor een jongeling. Vic Struyfs is ook nog maar pas 12 of 13 jaar en streed al mee voor het podium met de groten. Het verschil met het podum was nog redelijk groot maar de vierde plaats lag in handbereik.

Voor de dames was Cynthia Huybrechts uit Houtvenne de betere van  Hanne Van Gils, voormalige Ravelse maar nu wonend in Dessel. Zo wordt Patricia Hendrickx, mama van Amber Jansens als derde de beste lokale loopster.

12,12 KM

In de langste afstand was Thijs Antonissen uit Brecht onhoudbaar, de warmte ging hem zeer goed af en hij liep de tegenstand op een hoopje in 44:56.

Als tweede kwam Oud-Turnhoutenaar Gert Ooms over de finish voor Lander Jacobs uit Boechout. Luc Pijpers uit Ravels kwam nog dicht bij het podium maar moest Jorrick Quirijnen uit merksplas nog net laten voorgaan.

Bij de dames was Liesbeth Cambré uit Turnhout de snelste voor Stin Vloemans die de eer van Ravels en Weelde hoog hield met een tweede plaats bij de vrouwen. Ook Carine Couwenbergh pakte nog een derde stek bij de dames zodat er twee lokale dames het podium mochten delen met Liesbeth Cambré.

 

UITSLAG STRATENLOOP WEELDESTRAAT KERMIS

SLW2018.pdf 

Fotoreportages Stratenloop Weelde Straat Kermis © RAWEPO

Deel 1 -  Luc J

20180526 0090

 

Deel 2 -  @ndreJ

 20180525 0036

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren