Gemeentelaan 6aug13De werken aan de Gemeentelaan in Weelde zullen volgende week afgerond worden. Met het opnieuw asfalteren van de weg zal de herinrichting vervolledigd worden. Op maandag 12 augustus wordt de toplaag het bestaande wegdek afgefreesd, op dinsdag 13 en woensdag 14 augustus wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht. Gedurende deze werkzaamheden zal de Gemeentelaan afgesloten worden voor alle verkeer. De rijbaan zal op donderdagmorgen 15 augustus 2013 terug opengesteld worden.

De bewoners van de wijk Straatakkers-Reiakker-Driebos-Wilgakker kunnen hun woningen bereiken via de Kerkhofstraat.
De bewoners van de wijk Molenstraat-St.-Jansstraat-Dr.A. Van Baelenstraat-St.-Michielsstraat kunnen hun woningen bereiken via de verbindingsweg Molenstraat-Koning Albertstraat.
De paaltjes in de Kerkhofstraat en de verbindingsweg Molenstraat-Koning Albertstraat zullen tijdelijk verwijderd worden.
De woningen langs de Gemeentelaan zijn niet bereikbaar gedurende de werkzaamheden. Indien de bewoners gedurende de werkzaamheden gebruik willen maken van hun voertuig, dienen zij dit voor aanvang van de werken buiten de werkzone te plaatsen (bvb. in één van beide wijken, parking ‘t Molenslop, parking gemeentehuis langs zijde Koning Albertstraat, …).
De parking bij ’t Molenslop zal bereikbaar zijn via de Straatakkers. (bron : gemeente Ravels)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren