Begin deze week kregen we ook nog een update binnen van onze schepen van openbare werken, Patrick van den Borne. Hij wist ons het volgende goede nieuws te vertellen:

-Gemeentelaan: maandag heeft de aannemer de oude toplaag van de asfalt verwijderd.
Dinsdag zal er op enkele plaatsen aan de fundering verbeteringswerken uitgevoerd worden waar nodig en de klinkers van de parkeerstroken herstellen waar nodig. Woensdag volgt het aanbrengen van de nieuwe toplaag zodat de Gemeentelaan donderdag opnieuw geopend is voor alle verkeer. Op het aanplanten van de laanbomen in het najaar zijn de werken dan ook voltooid.

- Noord-Heikant: dinsdag zal gestart worden met de aanleg van de nieuwe rijweg in beton. Na een weekje uitharden is de ook opnieuw geopend voor verkeer. De twee weken daaropvolgend zal de aannemer nog de nodige herstellingswerken uitvoeren aan de bermen en opritten van bewoners.

IMG 9979-001- Elzenstraat: woensdag zal daar langs één kant de nieuwe betonweg gegoten worden. Volgende week maandag de andere zijde. Na ook weer een 10 tal dagen uitharden zal ook hier de weg opnieuw geopend worden voor doorgaand verkeer.

- Zandkuilstraat: momenteel worden de aansluitpunten onder de weg geboord om ook de pare zijde van de zandkuil te kunnen aansluiten op de nieuwe riool. De werken hier zullen afgerond worden in de laatste week van augustus. Enkel de grote bomen dienen nog gerooid te worden in het najaar en dan zal ook het voetpad hier opnieuw aangelegd worden.

- Op 19 augustus start DFM dan in het Laar om ook hier de rioleringswerken aan te vatten. Einde van deze werken is voorzien voor eind september.

Zo zijn we allemaal ook weer een beetje op de hoogte.

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren