wegenwerken Weeldestatie
Vanaf maandag 7 april 2014, tot eind april, voert het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid werken uit op de Steenweg op Weelde (N132) te Merksplas. Over een afstand van ruim een kilometer wordt het versleten wegdek volledig vernieuwd.

De werfzone begint tussen de twee kruispunten met Hofeinde en loopt tot vlak voor de bocht na Berkelaar. Tijdens de werken wordt de N132 onderbroken en volgt het doorgaand verkeer een omleiding. Zoals u kan zien op de afbeelding is de weg volledig afgesloten, u kan echter wel de aardbeien automaat bereiken richting Merksplas.

De werken zullen wellicht een drietal weken duren. Al die tijd wordt de N132 ter hoogte van de werf afgesloten voor het doorgaande verkeer in beide richtingen: het doorgaande verkeer rijdt om via Turnhout: via de N124 (Steenweg op Turnhout), de R13 (Ring van Turnhout) en de N119 (Kastelein/Klein Engeland/Steenweg op Baarle-Hertog) fietsers rijden om via Berkelaar, het gemeentelijk park en Hofeinde, het kruispunt met Berkelaar blijft altijd open voor fietsers. Deze info is nuttig voor inwoners van de gemeente Ravels die bvb. richting Merksplas, Beerse, Hoogstraten, Rijkevorsel, ... moeten rijden.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren