c130 Nederland

Volgende week zullen de fans van vliegtuigen weer aan hun trekken komen in onze gemeente met de Tech Bull oefeningen van het Nederlandse leger op vliegveld Weelde.

De C130 toestellen zullen weer door het luchtruim denderen, hopelijk halen er dit keer meer toestellen het einde van de oefeningen.

Van 6 tot en met 10 december 2021 zal er opnieuw een grote militaire oefening plaatsvinden op het vliegveld in Weelde door het Nederlandse leger.

De oefening zal voornamelijk bestaan uit landingen en take offs met draaiende motor (Engine Running On). Dit betekent dat men met vliegtuigen zal landen en met draaiende motoren zijn lading zal afzetten om daarna meteen weer op te stijgen. Daarnaast zullen er ook enkele tactische operaties worden uitgevoerd waarbij men via verschillende aanvliegroutes meerdere landingen zal uitvoeren. Op woensdag is het de beurt aan een team pathfinders die een vrije val drop zullen doen. Op donderdag zal er opnieuw getraind worden met het C130 vliegtuig.  

Op woensdag is het de beurt aan een team pathfinders die een vrije val drop zullen doen. Op donderdag zal er opnieuw getraind worden met het C130 vliegtuig. Op maandag, dinsdag en donderdag zullen er ook 's nachts oefeningen uitgevoerd worden. 

Het vliegveld van Weelde is niet toegankelijk voor onbevoegden. Spotters zijn niet toegelaten op het terrein! 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren