klaasen wilki

Beide merken, productielocaties en medewerkers blijven behouden.

De NV Klaasen & Co heeft gisteren een akkoord bereikt met de familie Willems over de overname van aandelen van de NV Wilki.

Beide merken versterken elkaar

NV Wilki, reeds tientallen jaren gekend als afnemer en leverancier van soepkippen met de beste kwaliteit, vindt bij Klaasen de perfecte partner om de activiteiten op lange termijn te kunnen voortzetten.

NV Klaasen & Co, al van oudsher actief in de productie van braadkippen en broedeieren, is eveneens een toonaangevend bedrijf in het slachten van soepkippen en richt zich – onder de merknaam “Pluvera” - algemeen op het duurzaam verwaarden van producten uit de pluimvee industrie. Met de aanvulling van Wilki in Weelde, kan zij de afname van de uitgelegde hennen van de pluimveehouders uit de wijde regio blijven garanderen.

Beide familiaal gerunde bedrijven hebben door hun kwaliteit en service een sterke positie opgebouwd op de internationale markt en kunnen door hun synergie een nog sterkere partner worden in de sterk evoluerende keten van eiproductie. Samen worden zij één van de grotere spelers op de Europese soepkippenmarkt.

Geen merkbare veranderingen voor de medewerkers

Deze overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. Zowel de 2 productielocaties als de merken “Pluvera” en “Wilki” blijven operationeel en behouden hun eigenheid.

De jarenlange ervaring, de kennis en de inzet van hun medewerkers en waardering van hun leveranciers en klanten staan garant voor een mooie gezamenlijke toekomst.

Over NV Klaasen & Co

KLAASEN & Co is gespecialiseerd in het slachten en versnijden van oude leghennen. Onder ons eigen merk PLUVERA bieden wij wereldwijd een volledig assortiment diepgevroren kippenproducten, hele hennen en diverse hen-delen aan. Onze hennen zijn al tientallen jaren een vertrouwd product in heel Europa, Centraal- en West-Afrika en Azië.

PLUVERA kippenvlees is bovendien uitermate geschikt als grondstof voor de vleesverwerkende industrie. In nauwe samenwerking met onze industriële partners en klanten zijn wij altijd op zoek naar op maat gemaakte producten, geschikt voor specifieke toepassingen en in de gewenste verpakking.

De kenmerkende 'gevogelte'-smaak van de kip, de stevige structuur en de kennis van onze mensen, maken PLUVERA-producten geschikt voor talloze toepassingen om smakelijke en betaalbare gerechten te maken.

Dankzij gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers, continue technische innovatie, strenge kwaliteitscontrole, duurzaam productieproces en betrouwbare producten is PLUVERA uitgegroeid tot een toonaangevende internationale producent van soepkippen.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren