rondgang agridagen2

Volgens beurscoördinator Gunter De Mey kan de organisatie van de Agridagen Ravels terugblikken op een recordeditie.

“Met het overschrijden van de kaap van 20.000 bezoekers kunnen we niet anders dan tevreden zijn, We hadden onszelf drie edities gegeven om iets duurzaams uit te bouwen. We kunnen zeggen dat de beurs er vandaag staat”.

Druk bezochte seminaries.

Met de seminaries die allen volzet waren en de prijskampen die dit keer wat anders, maar zeker niet minder populair waren, is het telkens weer een schot in de roos. Ook voor de lokale bezoeker uit Ravels die kunnen genieten van de telkens weer andere show die wordt geboden. 

RL 07387

alpaca

Met 223 standhouders tekenen ze ook voor een nieuw record, het aantal bezoekers steeg van 15.000 in 2016  naar 18.500 in 2018. Dit weekend werd de kaap van 20.000 bezoekers overschreden. Daarbij waren ook minstens 800 bezoekers uit Ravels die aan een verminderde prijs tickets konden aankopen. We vermoeden echter dat er veel meer inwoners uit onze gemeente de beurs hebben bezocht, want de mensen uit de sector kunnen veelal rekenen op kaarten van hun leveranciers die deze aan hun klanten uit de regio aanbieden.

Regionale politieke kopstukken bezoeken lokale standhouders.

Op zondag is het traditiegetrouw de dag dat de bestuurders de lokale mensen die op de beurs staan een bezoekje brengen.

Ook dit keer was dit niet anders. Op zondag waren de burgemeester van Ravels, Walter Luyten en zijn team uit het schepencollege, aangevuld met enkele raadsleden op de afspraak. Samen met CD&V fractieleider in het federaal parlement Servais Verherstraeten, volksvertegenwoordigster Tinne Rombouts en gedeputeerde Kathleen Helsen maakten ze een rondje door de vier immense hallen waarover de standhouders waren verspreid.

RL 07389

Gastheer was voorzitter van de Agridagen Georges Van Keerbergen. Nadat hij de politiekers had bijgepraat over de recente geschiedenis en de redenen waarom Ravels zo positief is onthaald door de ondernemers werd koers gezet naar de lokale ondernemers. Het is voor deze mensen een mooie gelegenheid om hun bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen, of hier en daar enkele ideeën en wensen kenbaar te maken aan de mensen die aan het roer staan van de economie.

Deze rondgang hebben we voor u in een foto- en videoreportage achter elkaar gezet zodat u een mooi beeld krijgt van de ondernemers die werkzaam zijn in de landbouwsector.

1rawepo cameraFotoreportage Agridagen © RAWEPO

Onze fotograaf Roger Lemmens nam zijn toestel ter hand en maakte deze fotoreportage.

mulders

1 filmcameraVideoreportage Agridagen bezoek lokale ondernemers © RAWEPO

Mogelijk is de videoreportage op dit moment nog niet volledig opgeladen, gelieve dan later een keertje terug te keren aub.... dank u ?

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren