IMG 5946 001

Aanstaande zondag 28 apirl 2019 richten WTC De Rappe Wielen, in samenwerking met de Vlaamse Wielrijdersbond, weer deze jaarlijkse wielertoeristentocht in vanuit café Sport aan Stevennekens 218 in St. Jozef Rijkevorsel.

Het is tevens de tocht die we al het langst in ere houden en zoals de naam laat vermoeden, wordt het parkoers in achtvorm uitgetekend. Concreet komt het neer op twee lussen, eentje richting Grobbendonk en eentje richting Weelde vanuit de startplaats. De al of niet combinatie van deze lussen geeft de mogelijkheid om verschillende afstanden te voorzien. De lus naar Grobbendonk is goed voor 51 km, die naar Weelde 54 km. Beide samen vormen de afstand van 105 km. Om aan de tussenafstand van 76 km te geraken kan men de lus Weelde halveren.

Zoals gebruikelijk loopt het parkoers over rustige en langlopende Kempense binnenwegen. Wegwijzers zijn beschikbaar op de website www.derappewielen.be. De omlopen zijn afgepijld met geel-rode kunststofpijlen DR Bikes/Mieke Pap/Spoorhuis.

Starten en inscannen kan vanaf 7h30 tot 11h. De inschrijving bedraagt 3 euro voor leden VWB/Cycling Vlaanderen/NTFU en 5 euro voor niet-leden. Er is voor iedere deelnemer bevoorrading bij de inschrijving.

Wielertoeristen en ook recreatieve fietsers zijn bij deze van harte welkom !

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren