veloscope opendeur10daagse

Het is weer zover: de jaarlijkse opendeur 10-daagse bij Veloscope.

Vanaf vrijdag 22 maart t.e.m. zondag 31 maart staan Kristof en Kathleen telkens voor u klaar van 09.00u tot 18.00u en op beide vrijdagen zelfs tot 20.00u! U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, om een testritje te maken op een e-bike of voor een kopje koffie of een ander drankje.

kalkhoff logo

Een mooie aanvulling in het gamma e-bikes, zijn de fietsen van het Duitse merk Kalkhoff, dat al bijna 100 jaar bestaat.

kalkhoff bikesKalkhoff heeft namelijk enkele fietsen die een zéér goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Zo hebben zij al een e-bike met Bosch-middenmotor en een 400W accu voor slechts € 1.999.

Verder zijn ze erg innovatief in de ontwikkeling van e-bikes met de batterij in het frame verwerkt. Doordat bij deze fietsen zowel de motor als de batterij in het midden van de fiets zitten, zorgt dit voor een hele goede stabiliteit en een comfortabel gevoel op de fiets.

Voor de fietsers die hun fiets voornamelijk gebruiken voor woon/werk verkeer en de fiets dus dagdagelijks gebruiken in allerlei weersomstandigheden, heeft Kalkhoff mooie fietsen met riemaandrijving i.p.v. een ketting. Het voordeel hiervan is, dat de fietsen erg onderhoudsvriendelijk zijn. Een riem gaat bijvoorbeeld 30.000 km mee en moet nooit gesmeerd worden.

logo alpina

alpina bikesOok nieuw in het gamma, zijn de kinderfietsen van Alpina. Dit merk heeft superleuke fietsjes voor zowel meisjes als jongens. De kleurtjes en mooie details zullen uw kinderen zeker kunnen bekoren. 

Naast deze 2 nieuwe merken, vindt u bij Veloscope ook nog steeds de gevestigde waarden zoals Trek, Gazelle en Qwic. Ook van deze merken zijn er mooie nieuwe modellen verkrijgbaar en deze kunt u uiteraard ook testen.

Bij Veloscope vindt u een volledig gamma van e-bikes, racefietsen, mountainbikes, fitness bikes, gewone stadsfietsen en kinderfietsen, kortom voor iedereen wat wils.

WERKPLAATS

De belangrijkste plaats bij Veloscope, is de werkplaats. Hier voert Kristof de onderhoudsbeurten en herstellingen uit, waarbij hij streeft naar perfectie. Door de vele opleidingen die hij afgelopen winter weer gevolgd heeft, is hij goed op de hoogte van alle nieuwe producten en materialen.

GESCHENKJE VOOR COMMUNICANTEN 

Tijdens de opendeurdagen krijgt elk kind dat zijn communie doet of een Lentefeest geeft, gratis een kleine attentie bij een bezoek aan de opendeurdagen van Veloscope, dit zelfs zonder aankoopverplichting!

Iedereen van harte welkom!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren