opendeur rodekruis weeldedepot2023

Rode Kruis-Ravels wordt dit jaar 40 jaar.

Dit wil onze afdeling niet zomaar voorbij laten gaan en willen we met iedereen vieren, daarom organiseert onze afdeling een opendeurdag?

Kom onze afdeling ontdekken op 18 juni 2023 van 10-17u in Hal 7 (Brandweermuseum) op Weelde-Depot, Geeneinde 54, 2382 Weelde.

Tijdens deze opendeurdag kan je een kijkje nemen binnen onze afdeling. Leer de Hulpdienst kennen en bezoek onze discipline Vorming. Alsook de discipline PR & Werver staat paraat om u alles uit te leggen over de verschillende disciplines zoals onder andere onze brugvrijwilligers en Het Taalhuis.

Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Er zal een kleurwedstrijd georganiseerd worden, waarbij iedereen prijs heeft. Lever je kleurplaten in tijdens onze opendeurdag en krijg popcorn of een lekkere suikerspin. Alsook zijn er extra prijzen te winnen met deze leuke wedstrijd. De kleurplaten worden via verschillende scholen in de gemeente verdeeld (tussen 30 mei en 9 juni). Indien je geen kleurplaat hebt ontvangen, mag je hiervoor altijd contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een kleurplaat te ontvangen. Er wordt kindergrime voorzien van 13-16u en ook is er een mogelijkheid om wondjes te laten namaken bij de kinderen (en de ouders). De kinderen kunnen een ziekenwagen van binnen en vanbuiten bewonderen en er zullen verschillende spellen voorzien worden.

Kortom een dag boordevol leuke activiteiten. kom jij ook?

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren