overhandiging cheque KindInNood2023

Op het stadhuis van Geel werd vrijdag 14 april een cheque van 3.000€ overhandigd door de Ravelse Pierenloop, aan de burgemeester van Geel, Vera Celis, die ook het voorzitterschap behartigt van “Kind In Nood”.

Deze vereniging zet zich in voor kinderen die het slachtoffer zijn van kindermishandeling. 

De Ravelse Pierenloop is een organisatie van een aantal enthousiastelingen in combinatie met de Arendonkse Ateletiek vereniging ARAC. Ondertussen plant het organisatieteam van deze Ravelse loop hun 32ste editie welke dit jaar zal doorgaan op zaterdag 2 september. Een belangrijk gedeelte van de opbrengst van deze loop wordt geschonken aan een goed doel. Dat goede doel is de laatste jaren “Kind In Nood”.

De Ravelse Pierenloop organiseert ook dit jaar een wedstrijd voor kinderen (400 meter en 1 km) en voor de jeugd en volwassenen een 5 km, 11km en een VAL wedstrijd van 10miles. Een oude traditie wordt opnieuw opgerakeld, nl een T-shirt voor elke deelnemer aan de 5km, 11 km of 10 miles. Daarnaast werd er in 2022 gestart met een succesvolle KMO Challenge, waarbij minimaal 1 persoon per afstand van een bedrijf of organisatie deelneemt. Vorig jaar werd deze challenge gewonnen door Uitvaartzorg Jan Schillebeeckx en wonnen ze een teambuilding van Support Corsendonk.

Ook dit jaar wordt opnieuw een wandeling georganiseerd van 8 en 15 km. Voor de wandelroute hebben ze dit jaar een éénmalige toelating gekregen om over de privéterreinen van de oude pannenfabriek te wandelen. Het beloofd weer een grootse editie te worden.

Voor meer info: www.pierenloop.be

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren