RAW 2448

Gisterenavond kwam bijna de voltallige werkgroep van de Ravelse Pierenjaarmarkt samen op het gemeentehuis voor de overhandiging van de cheque aan Ilse van het Kinderkankerfonds Leuven.

De mensen van het Kinderkankerfonds in Leuven zijn ondertussen goed bekend met het bestuur van de Ravelse Pierenjaarmarkt, ze komen hier al ruim 20 jaar richting Ravels voor het ophalen van een cheque om hun werking te ondersteunen.  

Meer dan 20 jaar.

Ronny Meerts, voorzitter van het Pierenjaarmarktcomité was er bij vanaf het begin toen er destijds op het Bal van de Burgemeester geld werd ingezameld voor net hetzelfde doel, het Kinderkankerfonds Leuven.

Sinds die eerste keer veranderde de ploeg rond de Pierenjaarmarkt een paar keer, maar toch bleef het goede doel altijd hetzelfde wegens het speciale lokale karakter dat vanaf eerste keer uitgroeide tot een traditie.

Ilse van de stichting Kinderkankerfonds onderstreepte tijdens haar dankwoord het respect dat ze hebben voor de helpers van Pierenjaarmarkt doe dit project nu al zovele jaren volhouden voor de kinderen van het fonds en hun families.

Jaarlijks worden er een 360 kinderen getroffen door kanker in Vlaanderen en waar jaren geleden de vooruitzichten er nog zoveel slechter voorstonden, toch sterven er nog elk jaar kinderen aan de vreselijke ziekte. Daarom is en blijft het belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan om de ziekte adequaat te bestrijden. Dat de mensen zich na al die jaren nog steeds elk jaar blijven inzetten om de centjes bij elkaar te rapen voor onderzoek verdient diep respect.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren