foto welzijnsschakels

In oktober was de allereerste editie van de ‘Faute Party!’

Een feest vol ambiance en Faute kostuums waarin SD een grote rol meespeelt.

 

Zaakvoerder Stijn trekt de organisatie.

Onze zaakvoerder (Stijn Dirken) trekt namelijk het voortouw achter deze organisatie. Samen met de andere organisatoren heeft Stijn bedacht om de opbrengst van deze ‘Faute Party!’ weg te schenken aan een goed doel waar ze allemaal volledig achter staan, nl. de ‘Welzijnsschakel’ te Ravels. 

 

Waarvoor staat ‘Welzijnsschakel’ te Ravels? 

Kerstcadeaus voor elk kind! 

Iedereen kent de gelukkige gezichtjes van kinderen die een cadeau mogen openen. Welzijnsschakel te Ravels zet zich dan ook in om elk kind een kerstcadeau te kunnen geven. Vorig jaar deden ze voor het eerst een oproep aan de Ravelaars om cadeaus in te zamelen. De Ravelse bevolking reageerde massaal op deze reactie en in een mum van tijd leek het gemeentehuis op de speelgoedfabriek van de Kerstman. Om al die lachende gezichtjes te blijven behouden blijft Welzijnsschakels Ravels dit initiatief elk jaar herhalen. 

 

Tweedehandswinkel kleding

Op 30 september werd reeds de fietsbieb opgericht. Hier kan je voor slechts €20 een fiets huren voor een heel jaar! Deze fietsbieb is gelegen op Weelde Depot. Op deze locatie opent er nu ook een tweedehands kledingwinkel. Welzijnsschakel Ravels biedt hier ook een warme tas koffie aan. Op zulke locaties wordt er ook de mogelijkheid gecreëerd om mensen met elkaar in contact te brengen. Want iedereen weet samen staan we sterk! 

 

Wenst u meer informatie over ‘Welzijnschakels’?  Check dan hun facebookpagina!

 

Waarvoor staat ‘SD’ te Herentals? 

Bij SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw kan u terecht voor alle werken omtrent schrijnwerk, interieur en totaalprojecten! 

Binnen het bedrijf hebben wij projectverantwoordelijken die telkens hun eigen specialiteit hebben. Hij of zij zal ook uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele project. Van het bespreken van uw wensen tot en met de oplevering is er één aanspreekpunt.  Voor onze totaalprojecten komen onze vakmensen in actie. 

Dankzij ons modern en geautomatiseerd atelier spelen wij snel en flexibel in op alle opdrachten. 

11 jaar geleden is SD begonnen als een eenmanszaak. Intussen is de zaak uitgegroeid en zijn er 21 medewerkers actief. Een groei die wij graag blijven voortzetten. In deze 11 jaar hebben wij geen enkele deadline gemist, zoals het hoort. Afspraak is afspraak! 

 

Op onze website www.sdschrijnwerkerij.be kan u ook onze 10 waarden terugvinden die wij, SD, belangrijk vinden. 

 

Duimpje omhoog voor het goede doel

Omdat we geloven in dit doel en dit ook willen blijven steunen gaat we samen met de medeorganisatoren jaarlijks de ‘Faute Party!’ organiseren. Onze ambitie is om elk jaar te verdubbelen!

De volgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 20 oktober 2018 en de voorverkoop zal starten vanaf februari.

 

Vind jij dit ook een goede zaak? Laat het ons weten met een duimpje omhoog! 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren